INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIVERPOOL - REAL MADRID

Val de meme-uri, după ce Liverpool a aflat că o va înfrunta din nou pe Real Madrid în Liga Campionilor: „De câte ori trebuie să te învăț lecția asta, bătrâne?”

Val de meme-uri, după ce Liverpool a aflat că o va înfrunta din nou pe Real Madrid în Liga Campionilor: „De câte ori trebuie să te învăț lecția asta, bătrâne?”
Val de meme-uri, după ce Liverpool a aflat că o va înfrunta din nou pe Real Madrid în Liga Campionilor: „De câte ori trebuie să te învăț lecția asta, bătrâne?”

Articol de GSP - Publicat luni, 07 noiembrie 2022 18:52 / Actualizat luni, 07 noiembrie 2022 20:02

Liverpool o va întâlni pe campioana Spaniei, Real Madrid, în faza optimilor din UEFA Champions League, într-o reeditare a finalei Ligii de sezonul trecut. 

Atunci, gruparea de pe „Santiago Bernabeu” se impunea cu scorul de 1-0 în fața trupei conduse de Jurgen Klopp. Unicul gol al finalei a fost marcat de brazilianul Vinicius Junior, în minutul 59. 

Liverpool, scoasă la vânzare » Suma fabuloasă pe care o cer patronii americani
PREMIER LEAGUE
Liverpool, scoasă la vânzare » Suma fabuloasă pe care o cer patronii americani

Microbiștii din mediul online s-au amuzat după tragerea la sorți, ironizându-i pe englezi prin mai multe meme-uri. 

„Liverpool către Real Madrid: Nu mă lași să mor. Nu mă lași să trăiesc”
„Fanii lui Liverpool după ce au picat cu Real Madrid”
„Fanii lui Liverpool după ce au picat cu Real Madrid”
„Salah după ce Liverpool a picat cu Real Madrid”
„Mo Salah căutând răzbunarea împotriva lui Real Madrid pentru a 3-a oară: Las-o așa, frate, e gata!”
+1 FOTO

„Fanii lui Liverpool, după ce au auzit că vor juca din nou cu Real Madrid”, „Mohamed Salah, când a văzut că o va înfrunta din nou pe Real Madrid” sau „Salah încercând să își ia revanșa în fața lui Real Madrid, pentru a treia oară în carieră” au fost câteva din comentariile internauților. 

Cu Jurgen Klopp la cârma echipei, Liverpool a fost eliminată din fazele superioare ale Ligii Campionilor numai de către formații din Madrid: în 2018, „cormoranii” pierdeau finala de la Kiev în fața Realului, scor 1-3, într-o partidă marcată de gafele portarului formației de pe Anfield, Loris Karius. 

În sezonul 2019-2020, Liverpool era eliminată încă din faza optimilor din Liga Campionilor. Elevii lui Jurgen Klopp pierdeau atunci în fața lui Atletico Madrid, scor 2-4 la general. În manșa tur, madrilenii se impuneau pe teren propriu, scor 1-0, grație golului marcat de Saul Niguez. La retur, spaniolii s-au calificat dramatic, după o nouă victorie în fața englezilor. Mijlocașul olandez Wijnaldum egala situația la general în minutul 43, iar partida mergea astfel în prelungiri. 

În minutul 94, Roberto Firmino îi aducea în avantaj pe cei de la Liverpool. Elevii lui Diego Simeone au marcat însă 3 goluri în prelungiri, prin Marcos Llorente, care a înscris o „dublă” și Alvaro Morata, care a pecetluit soarta calificării, printr-un gol înscris în minutul 120. 

În stagiunea 2020-2021, Liverpool a fost eliminată în sferturile de finală ale Ligii de Real Madrid, cu scorul general de 3-1. În tur, elevii lui Zinedine Zidane se impuneau cu scorul de 3-1, grație golurilor marcate de Vinicius Junior (2) și Marco Asensio. La returul din Anglia, Liverpool și Real Madrid au încheiat la egalitate, scor 0-0. „Galacticii” se calificau astfel în semifinalele competiției, de unde urmau să fie eliminați de viitoare câștigătoare a trofeului, Chelsea. 

Liverpool a pierdut toate meciurile în care a întâlnit-o pe Real Madrid în postura de câștigătoare a trofeului suprem intercluburi din lume. „Cormoranii” s-au aflat în această postură de trei ori, meciuri în care a reușit să marcheze un singur gol. Trupa de pe Anfield a încasat nu mai puțin de șapte goluri. 

Liverpool - Real Madrid și PSG - Bayern, meciurile de afiș din optimile Ligii

Liverpool - Real Madrid și PSG - Bayern Munchen sunt meciurile de afiș ale fazei optimilor din Liga Campionilor. Iată toate confruntările: 

  • RB Leipzig - Manchester City
  • Club Brugge - Benfica
  • Liverpool - Real Madrid
  • AC Milan - Tottenham
  • Eintracht - Napoli
  • Borussia Dortmund - Chelsea
  • Inter - Porto
  • PSG - Bayern Munchen

VIDEO. „Dubla” înscrisă de Gareth Bale în poarta lui Liverpool, în finala UCL din 2018

Citește și:

Acuzat de hărțuire sexuală, Mangia și-a dat demisia » Ce spune despre scandalul uriaș în care e implicat

Mikel Arteta l-a depășit pe Arsene Wenger. Arsenal 2022, cea mai bună performanță din istoria clubului. Peste „Invincibili”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
adidi
adidi  •  08 Noiembrie 2022, 17:31

EU cred can cei de la Real Madrid cred ca au picat cup Cfr Cluj...altfel nu vad de cine fac ei baza acoma... Liverpool chiar DACA e in B in Anglia e echipa f periculoasa put orice adversar Mai degraba cred ca e vorba de frica Madrilenilor aici...au picat cu cea mai incomoda si imprevizibila echipa dintre toate

demolarii
demolarii  •  07 Noiembrie 2022, 22:06

I Nastase povestea ca l-a auzit pe un reporter dictandu-si reportajul prin telefon, reportaj în care paria pe Nastase pentru ca adversarul său castigase pana atunci in fata lui Nastase, știind cat il motiva pe Nastase astfel de esecuri. E primul sezon cu Klopp antrenor, cand poate pregăti meciul cu Real relativ în liniște. Lupta pentru titlu e cam pentru alt sezon. În rest, Cupa Ligi sau Cupa Angliei au alt număr de meciuri, deloc asa de obositoare ca și goană după titlu în duet cu City.....de aceea , pentru ca Klop a pierdut atatea meciuri în fața lui Real, și conjunctura unui sezon de tranziție, o fac pe Liverpool favorita.......dar, vom vedea anul viitor......cine stie ce jucători vor dispărea după Cupa Mondială.

thorvald
thorvald  •  07 Noiembrie 2022, 20:21

Romanii au o vorba pe care care ar trebui sa o auda si cei din Liverpool, dar mai ales madrilenii: ulciorul nu merge de multe ori la apa...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close