INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIVERPOOL - REAL MADRID 0-0 (1-3 LA GENERAL)

Zidane, mesaj pentru jucători după ce Real Madrid s-a calificat în semifinalele Ligii: „Aveți calitate, dar asta apreciez mai mult”

FOTO: Guliver/GettyImages +13   FOTO
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 15 aprilie 2021 07:38 / Actualizat joi, 15 aprilie 2021 07:57

Real Madrid este din nou în semifinalele UEFA Champions League. După 3-1 în tur, echipa lui Zidane a remizat în Anglia, 0-0, și a eliminat-o pe Liveprool.

  • Semifinalele Ligii: Manchester City - PSG și Real Madrid - Chelsea.

După returul din Anglia, Zinedine Zidane, cel care a câștigat Liga de trei ori la rând cu Real Madrid, a vorbit despre calificarea în semifinalele competiției și a lăudat jocul prestat de elevii săi.

Zinedine Zidane, după Liverpool – Real Madrid: „Se știa că vom suferi”

„Se știa că vom suferi și ne așteptam ca Liverpool să fie foarte puternică în primele 15 minute. E normal asta, e vorba de sferturile Ligii. Dar la final, suntem calificați și foarte fericiți. E meritul tuturor. Echipa vrea mereu mai mult. Încă nu am câștigat nimic, dar suntem în luptă pentru două competiții.

Sunt mândru de caracterul jucătorilor. Sunt mai uniți când suferă mai mult. Avem multă calitate, dar apreciez mai mult caracterul pe care-l au. Suntem foarte fericiți, dar încă nu am câștigat nimic. Sunt foarte mândru de ce facem. Meritam să mergem mai departe și îi felicit pe băieți. 

Acum ne vom bucura și ne vom odihni.  Mai avem multe meciuri de jucat. Știm că Chelsea este o echipă foarte bună.”, a declarat Zidane potrivit Marca.

VIDEO Florentino Perez, ales din nou președintele lui Real Madrid

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Echipa lui Zidane a fost de netrecut pe Anfield și o va înfrunta pe Chelsea în semifinale

Ce record a stabilit Jude Bellingham după ce a deschis scorul cu Manchester City

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează