INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIGA CAMPIONILOR

Nu mai avem meciuri de Champions League pe Arena Națională! Liverpool a ales alt oraș » City e gata să facă la fel

Atletico Madrid și Chelsea s-au duelat pe Arena Națională // FOTO: Reuters
Atletico Madrid și Chelsea s-au duelat pe Arena Națională // FOTO: Reuters

Articol de - Publicat marti, 02 martie 2021 16:50 / Actualizat marti, 02 martie 2021 16:55

Liverpool preferă să joace și returul din„”optimi” cu Leipzig tot la Budapesta, pentru că este mai aproape de Anglia, călătoria fiind mai scurtă. Foarte probabil, și Manchester City va decide la fel pentru manșa secundă cu Gladbach.

Pe 23 februarie, Arena Națională a găzduit Atlético - Chelsea (0-1), în turul "optimilor" Champions League. Primul meci jucat vreodată la București în fazele finale ale Ligii. A fost posibil pentru că guvernul spaniol a interzis zborurile dinspre Marea Britanie (confruntarea nu putea avea loc la Madrid), și pentru că Diego Simeone, antrenorul "colchoneros", a insistat să joace pe stadionul pe care cucerise primul său trofeu pe banca rojiblancos. Iar la noi echipele nu erau obligate să stea în carantină.

S-a spus atunci că Bucureștiul este pe listă și la alte două partide, manșa secundă la Liverpool - Leipzig (2-0, 10 martie) și Manchester City - Gladbach (2-0, 16 martie). Informație confirmată și de UEFA. Și Leipzig, și Gladbach au fost avertizate că, dacă se duc în Anglia, vor trebuie să intre la izolare la întoarcere.

Potrivit The Times, Liverpool ar fi ales. Și orașul returului nu este București. The Reds au preferat tot Budapesta (distanță mai mică față de Marea Britanie, zbor mai scurt), unde s-a disputat și turul. Foarte probabil, și City va lua aceeași decizie. Se va întoarce în capitala Ungariei.

VIDEO Faze spectaculoase făcut de atacanții lui Liverpool

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

FIFA, sondaj pe Twitter: „Cine a fost mai bun: Hagi pentru Galatasaray sau Alex pentru Fenerbahçe?” » Unde poți vota

Șoc pentru Inter! Liderul din Serie A riscă să nu ia licența UEFA după ce s-a întâmplat cu fosta echipă a lui Olăroiu

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
sibman
sibman  •  03 Martie 2021, 08:45

Sa fie sanatosi, calatorie sprancenata.

dora
dora  •  02 Martie 2021, 19:21

Probabil au contat si costurile. Poate ungurii au servicii mai ieftine !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează