INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BAYERN MUNCHEN

Starul lui Bayern are acordul tribunalului și poate juca următorul meci din Ligă! Își va alege apoi închisoarea

Lucas Hernandez (25 de ani) riscă 6 luni de închisoare în Spania. Luni, fundașul lui Bayern s-a dus la Madrid și judecătorul i-a permis să se întoarcă ieri la echipă și să evolueze azi contra Benficăi
Lucas Hernandez (25 de ani) riscă 6 luni de închisoare în Spania. Luni, fundașul lui Bayern s-a dus la Madrid și judecătorul i-a permis să se întoarcă ieri la echipă și să evolueze azi contra Benficăi

Articol de - Publicat marti, 19 octombrie 2021 18:31 / Actualizat marti, 19 octombrie 2021 18:47

Lucas Hernandez (25 de ani) riscă 6 luni de închisoare în Spania. Luni, fundașul lui Bayern s-a dus la Madrid și judecătorul i-a permis să se întoarcă ieri la echipă și să evolueze azi contra Benficăi.

Nu-și imagina Lucas Hernandez, în 2017, când încălca hotărârea tribunalului, că va ajunge patru ani mai târziu într-o asemenea ipostază.

Au nesocotit interdicția

Francezul, atunci la Atlético, a fost condamnat pentru violență domestică la Madrid. O altercație cu iubita sa în mijlocul străzii. Și el, și Amelia au primit 31 de zile de muncă în folosul comunității și interdicția de a se mai apropia la mai puțin de 500 de metri unul de celălalt timp de 6 luni. O interdicție pe care nu au respectat-o. Cei doi, care au devenit ulterior soț și soție, s-au împăcat și au plecat împreună în vacanță.

În fața instanței între două jocuri

Tocmai pentru acea încălcare a interdicției, Lucas a fost condamnat la 6 luni după gratii. Curtea Penală din Madrid l-a anunțat să se prezinte pe 19 octombrie în fața completului de judecată, urmând să aibă zece zile pentru a-și alege locul unde va fi închis. Dacă până pe 28 octombrie o instanță superioară nu îi va accepta apelul și nu îl va achita.

Campionul mondial din 2018, câștigător al Ligii Națiunilor cu Franța pe 10 octombrie, fundașul în vârstă de 25 de ani al lui Bayern a jucat duminică, la 5-1 cu Leverkusen. Luni, o zi mai devreme față de termenul impus, a ajuns în fața Curții din Madrid, care i-a permis să se întoarcă imediat la München și să călătorească alături de echipă la Lisabona. Miercuri, foarte probabil, va fi titular. 

VIDEO Bayern Munchen, victorie zdrobitoare cu Bayer Leverkusen

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Se pregătește Legea Refaelov! Procesul de la Curtea de Justiție a Uniunii Europene ar putea avea urmări importante în fotbal

Alt scandal la Barcelona » Pique „s-a aprins” când l-a auzit pe Bartomeu: „Dacă încep să vorbesc, voi exploda!”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează