INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  JUVENTUS - DINAMO KIEV 3-0

Mircea Lucescu a ironizat victoriile pe care rivala Şahtior le-a obţinut contra Realului: „Madridul e jos!”

Mircea Lucescu
Mircea Lucescu

Articol de - Publicat joi, 03 decembrie 2020 15:22 / Actualizat joi, 03 decembrie 2020 16:00

După ce echipa a pierdut pe terenul lui Juventus, scor 0-3, Dinamo Kiev se califică în ”16-imile” Europa League chiar și cu un egal (0-0, 1-1 sau 2-2) săptămâna viitoare, cu Ferencvaros. În tur, scorul între cele două echipe a fost 2-2.

De la început, după tragerea la sorți, Mircea Lucescu avertiza că Dinamo Kiev nu se poate lupta acum cu Barcelona și Juventus. Și, după cele patru partide împotriva lor, ucrainenii au zero puncte și golaveraj 1-11.

Pentru "Il Luce", întreaga grupă s-a redus la "dubla" cu Ferencvaros. După 2-2 la Budapesta, pe 28 octombrie, confruntarea decisivă se dă la Kiev marți, 8 decembrie. Când Dinamo se poate califica și cu un egal, 0-0, 1-1 (ar sta mai bine la dueluri directe) sau chiar 2-2 (are golaveraj general mai bun, -10 față de -11 campioana maghiară).

Mircea Lucescu: „Nu Real. Madridul e jos”

„Pentru noi, meciul cu Ferencvaros devine extrem de important, pentru că ne oferă dreptul de a continua în primăvara europeană”, a anunțat Lucescu. „Peste o săptămână, jucăm cu o echipă de nivelul nostru. Nici cu Barcelona, nici cu Juventus, nici cu Real”. S-a corectat: „Nu Real. Real Madrid e jos”. O înțepătură la adresa lui Șahtior, care i-a învins de două ori pe Los Blancos (3-2 și 2-0).

Antrenorul în vârstă de 75 de ani a mai spus: „Un meci pe care trebuie să-l câștigăm, indiferent ce se întâmplă. Cu jocul nostru, putem învinge. Și în tur, am dominat-o destul de categoric pe Ferencvaros în multe momente de joc”.

VIDEO. Giovanni Becali: "Mircea Lucescu are curaj să jure pe nepoții lui? Eu jur pe toată sănătatea copiilor mei!"

Citește mai multe știri din Liga Campionilor:

CR750! Cristiano Ronaldo, o performanță extraordinară » Ce obiectiv și-a setat portughezul: „Până la capăt!”

Ce ştie Neymar? Declaraţia care i-a pus pe gânduri pe fanii Barcelonei: „Vreau să joc din nou cu Messi. Sunt sigur că vom reuşi”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
1566178743642986
Vlad Hartea  •  03 Decembrie 2020, 23:11

Asa este Lucescu... mai glumet, vorbeste gura fara el !! Sahtior a dovedit ca este o echipa mai bine organizata si mai puternica decat Dinamo Kiev !! Drept dovada sta si meciul din campionat, unde Sahtior a umilit echipa lui Lucescu. Daca Real era in grupa cu echipa lui Lucescu, treceau fluierand pe langa acestia !!

alenb
alenb  •  03 Decembrie 2020, 16:42

Pai Barcelona care a sters cu Kievu e si mai jos.

badeadorian
badeadorian  •  03 Decembrie 2020, 16:18

A spus si omul ca Madridul este mai jos ...dar a uitat sa specifice : fata de paralela 45 !!! ... Lasa ca va vad eu pe voi cum o sa faceti declaratii la 75 de primaveri !!! :)

Vezi toate comentariile (4)
Comentează