INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  OPTIMI

Luis Suarez visează la o revenire istorică în fața lui PSG: "Este o mare provocare, abia aştept"

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Tibi DemeterJURNALISPORT - Publicat sambata, 18 februarie 2017 16:44

Luis Suarez crede că Barcelona poate să revină după înfrângerea cu 0-4 din manşa tur a optimilor de finală din Champions League suferită pe terenul ceor de la Paris Saint-Germain în această săptămână.

Fotbalistul uruguayan este ferm convins că formaţia catalană poate să revină şi să devină prima echipă care a pierdut categoric în tur, 0-4, şi să se califice mai departe în Champions League.

"Dacă vrem să intrăm în istorie, trebuie să revenim. Cu toţii suntem vinovaţi, la fel ne bucurăm împreună când pierdem, aşa suntem acum vinovaţi cu toţii. Trebuie să luptăm și să întoarcem soarta calificării. Am câştigat trofee şi trebuie să credem în noi", a spus atacantul Barcelonei.

Suarez nu a ezitat nici să îi ia apărarea lui Luis Enrique, cel care a fost aspru criticat după înfrângerea de la Paris.

"Este decizia antrenorului dacă mai avem sau nu nevoie de un fundaş dreapta. Noi nu ne-am pierdut încrederea în Luis Enrique. Cu toţii ne-am bucurat de rezultatele bune pe care le-a obţinut echipa cu el pe bancă. Noi nu acordăm importanţă celor care spun că sunt probleme interne. Nu este surpinzător că mulţi oameni spun că este sfârşitul unei ere. Noi suntem cea mai bună echipă din lume." a completat vârful uruguayan.

Luis Enrique mai are contract cu Barcelona până la sfârşitul sezonului şi ar putea să părăsească formaţia catalană din vară.

sursa: marca.com

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
887888274661367
Pompiliu Bota  •  18 Februarie 2017, 17:05

Daca scapati de ***; se zice ca a fost cumparat de francezi !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează