INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LYON - BARCELONA 0-0

LYON - BARCELONA 0-0 // Luis Suarez e în criză: 1.418 minute fără gol în deplasare în UCL » Ce spune antrenorul Barcelonei

Luis Suarez // FOTO: Reuters
Luis Suarez // FOTO: Reuters

Articol de - Publicat miercuri, 20 februarie 2019 12:31

Barcelona a terminat la egalitate, 0-0 pe terenul lui Lyon, în turul optimilor UEFA Champions League. Antrenorul Ernesto Valverde minimalizează criza de goluri a atacantului uruguayan Luis Suarez, pe sec de 1.418 minute în deplasările din Ligă: „Am dominat clar, am încercat să marcăm în toate felurile, dar nu s-a putut”.

Lyon a stopat Barcelona şi a amânat verdictul calificării în sferturi pentru Camp Nou. Fortăreaţa clădită de Bruno Genesio a rezistat eroic, graţie paradelor lui Anthony Lopes ori ratărilor blaugrana, cu Suárez în prim plan. Atacantul uruguayan a ajuns la 1.215 zile fără gol în deplasare în Ligă în 1.418 minute, însă criza nu-l sperie pe antrenorul Ernesto Valverde.

„Aş fi preocupat dacă nu ar beneficia de ocazii. Chiar şi când nu are, le creează pentru colegi. Fotbalul e o chestiune de eficienţă şi orice atacant are serii bune sau mai proaste. Suárez îşi păstrează golurile". Spre disperarea presei catalane. "Intimidare fără demolare", a punctat Sport. 

Vezi AICI video cu rezumatul meciului

"Greu să marchezi în deplasare în Ligă"

Tehnicianul blaugrana e convins că situaţia se va schimba la retur. "Am dominat clar şi am încercat în toate felurile posibile să marcăm (Barca a avut 25 de şuturi!). În general avem un procentaj mare la finalizare, dar acum nu am reuşit. Am jucat foarte bine, am fost solizi în apărare, doar rezultatul nu mă satisface. Nu este deloc uşor să dai gol în deplasare în Ligă. Calificarea rămâne deschisă, dar acasă suntem mai puternici". 

6 egaluri consecutive are Lyon în Liga Campionilor, de la ultimul succes obţinut în grupe cu Manchester City

6 meciuri trecuseră de la precedentul în care Barcelona nu a marcat în Ligă, 0-3 cu AS Roma, în "sferturile" ediţiei trecute

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează