INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  OLYMPIQUE LYON - OLIMPIA CLUJ 3-0

Lyon nu s-a mai distrat cu Olimpia » După 9-0 la Cluj, a cîştigat returul doar cu 3-0

Foto: olweb.fr
Foto: olweb.fr

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 octombrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 05 octombrie 2011 22:31

Olimpia Cluj a pierdut şi returul din "şaisprezecimile" Ligii Campionilor la fotbal feminin, 0-3 în Franţa în faţa lui Olympique Lyon.

În tur, Lyon s-a impus cu 9-0 pe arena "Dr. Constantin Rădulescu", după ce conducea cu 8-0 la pauză.

Ardelencele au ţinut aproape de adversarele lor, astfel că scorul la pauză a fost 1-0 în favoarea franţuzoaicelor, după reuşita lui Abily din minutul 15. Imediat după pauză, Eugénie Le Sommer, cea care reuşise să înscrie de trei ori la Cluj, a făcut 2-0, pentru ca în minutul 82 aceeaşi Camille Abily să realizeze "dubla".

Scor final 3-0 şi Olympique Lyon merge în "optimile" Ligii.

Playtech: BREAKING: Simonei Halep i s-a făcut rău în timpul partidei cu Varvara Gracheva. Ce se întâmplă cu ea


Comentarii (5)
tegean
tegean  •  06 Octombrie 2011, 00:28

Si la rugby am pornit inaintea altora iar azi suntem ,,multilateral" in urma lor nestiind sa profitam de faptul ca zeci de ani am fost in primii zece din lume intr-un sport care si azi se practica intr-un numar limitat de tari la un nivel acceptabil. Diferenta e ca fotbalul feminin se raspandeste si progreseaza peste tot mult mai rapid. Oare si la noi ? pt. ca Rugby-ul de exemplu, la noi, nici nu s-a raspandit si nici n-a progresat prea mult din vremurile cand bateam Franta la zero,Scotia,cand jucam de la egal la egal cu Anglia,Tara Galilor,Noua Zeelanda si cand zdrobeam Italia,Rusia si...Georgia. Oare de ce ?

tegean
tegean  •  06 Octombrie 2011, 00:04

Din inventarul datelor despre fotbalul feminin din Romania: cluburi-personal de specialitate, baza materiala-cariera sportiva, cadru competitional si categorii de varsta etc. se poate trage o singura concluzie =,, Nu are cum sa fie adevarat ca o echipa din Romania joaca cu campioana europeana pt. a accede in optimile Ligii Campionilor". Totusi s-a intamplat si acesta performanta nefireasca trebuie sa genereze o analiza a fotbalului femenin observandu-se min.2 lucruri: decalajul mai mic (inca !) intre noi si ,,ei" la cluburile feminine (fata de masculine) si drumul mai scurt spre varf in aceasta ramura sportiva. Si la rugby am pornit inaintea altora dar azi suntem multilateral i

mchereja
mchereja  •  05 Octombrie 2011, 23:44

Nu e nimic de ofticat ca au pierdut la scor... au jucat in grupele Champions League si au castigat lejer grupa din care au facut parte, apoi au fost eliminate de castigatoarea ligii de anul trecut... la masculin ce echipa din Romania poate iesi din grupe?? si daca ar juca oricare cu Barcelona ar lua de la 4 in sus oricum... asa ca bravo fetelor!!!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează