INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MACCABI TEL AVIV - CFR CLUJ 2-2

MACCABI TEL AVIV - CFR Cluj 2-2 // Lucian Goian are încredere în echipa lui Dan Petrescu: „CFR-ul stă mai bine tactic decât Celtic” + Pe cine a remarcat

FOTO: Oz Moalem (Yedioth Aharonoth)
FOTO: Oz Moalem (Yedioth Aharonoth)

Articol de GSP - Publicat marti, 30 iulie 2019 22:08

CFR Cluj a remizat cu Maccabi Tel-Aviv, scor 2-2 (1-0 în tur) în preliminariile Ligii Campionilor și s-a calificat în turul III, unde va juca împotriva celor de la Celtic.

  • Turul se joacă pe 7 august, în Gruia, iar returul pe 13 august.

Vezi AICI desfășurarea partidei

Lucian Goian (36 de ani) a vorbit despre prestația CFR-ului în dubla manșă cu Maccabi Tel-Aviv și l-a remarcat pe Rondon, jucător care a reușit să marcheze primul său gol în tricoul CFR-ului. 

„A fost un meci în care CFR și-a îndeplinit obiectivul principal, acela de a se califica. Și-a făcut temele foarte bine, dar nu îmi făceam probleme în privința asta, pentru că Dan Petrescu știe să pregătească echipa. Cei de la Maccabi au părut, din punctul meu de vedere, lipsiți de idei în faza de atac. CFR s-a apărat foarte bine, ceea ce Dan Petrescu știe cel mai bine. Eu cred că este o calificare meritată, pentru că CFR Cluj a fost echipa mai bună în această dublă manșă.

Mă bucur pentru Rondon că a reușit să marcheze. E un atacant bun, care face foarte mare risipă de efort, însă în primele meciuri în tricoul CFR-ului nu a avut șansă. Astăzi fotbalul l-a răsplătit cu acest gol. Avea nevoie de el pentru încrederea lui”, a spus Lucian Goian, la GSP LIVE.

„CFR Cluj stă mai bine tactic decât Celtic”

În turul III preliminar al Ligii Campionilor, CFR Cluj se va duela cu scoțienii de la Celtic, dar Lucian Goian este de părere că trupa lui Dan Petrescu are un atu.

„Există o șansă cu Celtic, dar trebuie să se aștepte la o dublă manșă mult mai grea. Eu cred că CFR a demonstrat că în momentul în care are nevoie să atace și să marcheze poate să facă acest lucru. Le va fi mult mai greu cu Celtic, dar au șansă. Diferența ar putea fi făcută de experiența jucătorilor și de nivelul tactic. CFR-ul stă mai bine tactic. Din acest punct de vedere, cred că este superioară. Diferența poate fi făcută de felul în care antrenorii vor pregăti cele două meciuri. Ar fi minunat pentru o echipă românească să se califice în play-off-ul Ligii Campionilor”, a mai spus Lucian Goian.

VEZI ȘI:

MACCABI TEL AVIV - CFR CLUJ // Dan Petrescu își laudă din nou adversarii: „Am avut ghinion când am căzut cu ei” » Meciul e sold out!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
694442714350634
Mihai Manea  •  03 August 2019, 23:31

In mod cert in deplasare au viata foarte grea . Sansele sunt de 60 % in favoarea lui Celtic la calificare

694442714350634
Mihai Manea  •  03 August 2019, 23:30

In mod cert in deplasare au viata foarte grea . Sansele sunt de 60 % in favoarea lui Celtic la calificare

b08dan
b08dan  •  31 Iulie 2019, 15:58

S-au gasit inainte de fiecare tur niste neica nimeni sa cante prohodul CFR-ului. Uite ca au trecut 2 tururi , chiar nu va puteti bucura de succescul unei echipe romanesti ?? Cred ca esti fcsb-ist undercover, ca numai aia sunt plini de ura . Numa mir ca nu i suporta nimeni ....

Vezi toate comentariile (6)
Comentează