INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MACCABI TEL AVIV - CFR CLUJ

MACCABI TEL AVIV - CFR CLUJ // Fază controversată la golul israelienilor! Verdictul lui Adrian Porumboiu

FOTO: Oz Moalem (Yedioth Aharonoth) // Maccabi Tel-Aviv - CFR Cluj
FOTO: Oz Moalem (Yedioth Aharonoth) // Maccabi Tel-Aviv - CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat marti, 30 iulie 2019 21:15

Maccabi Tel-Aviv a deschis scorul în fața campioanei României, după doar 15 minute de joc, dar golul a stârnit controverse.

Vezi AICI desfășurarea partidei

Israelienii au deschis scorul în minutul 15, după reușita lui Blackman, care l-a executat pe Arlauskis din fața porții.

Totuși, poziția în care se afla atacantul lui Maccabi Tel-Aviv a fost una care a stârnit controverse, dar arbitrul este acoperit de regulament. Blackman era în ofsaid în momentul șutului lui Jair din centrul careului, care a fost respins de către Susic. Mingea a ajuns apoi la Burcă, iar acesta a greșit preluarea și l-a servit pe Blackman, care a reușit să marcheze din pasa jucătorului de la CFR. Prin urmare, arbitrul a validat golul, iar clujenii nu au protestat.

1
2
3
sursa foto: capturi digisport.ro

E gol valabil. În primul moment, cel în care șutează, într-adevăr, era într-o poziție neregulamentară, dar după aceea s-a continuat faza. A respins, mingea a revenit și, după părerea mea, este gol valabil”, a spus Adrian Porumboiu, la GSP LIVE.

VEZI ȘI:

MACCABI TEL AVIV - CFR CLUJ // Dan Petrescu își laudă din nou adversarii: „Am avut ghinion când am căzut cu ei” » Meciul e sold out!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
10156568321649937
Marius Caseanu  •  31 Iulie 2019, 09:59

Becaliot convins si anti CFR de mult, asa ca nu ma asteptam la altceva decat ca golul lor a fost valabil, iat penalty-ul clujenilor a fost "dat prea usor"... Da' stai sa vezi daca era fcsb-ul ce urlau toate ziarele!

1616362188580443
Dan Dumitrescu  •  31 Iulie 2019, 05:50

Porumboiu este un nostalgic al vechii cooperative pe care a slujit-o si ca arbitru dar si ca patron de club evaporat intre timp. Este cunoscuta aversiunea sa fata de CFR care le-a luat de ani buni fata la toti fostii. Comentariul sau arata o oarecare frustrare axandu-se pe o analiza fara sens intrucat nimeni nu a discutat ceea ce nu era de contestat.

fairplayromania
fairplayromania  •  30 Iulie 2019, 23:08

Porumboiu este un Gigist obosit. Vorbeste precum Craciunescu, Duckadam,Ilie Dumitrescu ,Naum, Fripturistul....

Vezi toate comentariile (3)
Comentează