INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CORESPONDENȚĂ DIN ISRAEL

MACCABI TEL AVIV - CFR CLUJ // Ultimele detalii din Israel: temperatură extremă la ora meciului, decizia drastică a lui Dan Petrescu + multe absențe la Maccabi

Dan Petrescu și-a închis antrenamentul de luni seara // Sursă foto: Facebook CFR Cluj
Dan Petrescu și-a închis antrenamentul de luni seara // Sursă foto: Facebook CFR Cluj

Articol de - Publicat duminica, 28 iulie 2019 11:22

CFR Cluj a învins-o sâmbătă seara pe Dinamo, 1-0, băieții lui Dan Petrescu servind pastila de încredere de care aveau nevoie înaintea returului cu Maccabi Tel Aviv din turul II al preliminariilor Champions League. 

  • Maccabi Tel Aviv - CFR Cluj se joacă marți, de la ora 20:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Look Sport și TV Digi Sport. În tur, campioana României s-a impus cu 1-o.

caniculă și condiții infernale

Azi, la 18:00, delegația CFR-ului va ateriza la Tel Aviv, urmând ca apoi să se deplaseze la Netanya. Clujenii au ales să vină cu două zile mai devreme în Israel tocmai pentru a se acomoda cu temperaturile infernale din această perioadă.

La ora meciului, termometrele vor arăta 37 de grade Celsius, urmând ca umiditatea să atingă un procentaj incredibil: 80%. Condițiile vor fi, așadar, de-a dreptul brutale pentru români.

Dan Petrescu se baricadează

Secretomania pare să fie dominantă zilele acestea în rândul celor de la CFR Cluj. Potrivit informațiilor GSP.ro, Dan Petrescu a solicitat ca antrenamentul oficial de luni seara să se desfășoare cu porțile închise. Astfel, niciun ziarist nu va putea urmări din tribune ultimul ultimul antrenament al „feroviarilor” de dinaintea meciului. 

11.500 de biletes-au vândut până la acest moment.  Se așteaptă ca toate cele 13.000 să se epuizeze, urmând ca partida să fie sold-out

probleme de lot pentru maccabi  

Vladimir Ivic, tehnicianul lui Maccabi, se confruntă cu noi bătăi de cap înaintea returului de marți: cea mai importantă pierdere este cea a căpitanului Sheran Yeini, 32 de ani.

Liderul incontestabil al lui Maccabi Tel Aviv, cel care s-a accidentat în Supercupa cu Bnei Yehuda (1-0), nu va fi pe teren nici la retur, după ce a absentat în tur. Acesta a forțat la ultimul antrenament, dar staff-ul nu vrea să riște o accidentare și mai gravă a jucătorului. 

Indisponibil va fi și fundașul stânga iberic Enric Saborit. Scos din circuit din cauza unor probleme mai vechi, acesta nu s-a recuperat, iar în flancul stâng al apărării va evolua tot israelianul Ofir Davidzada.

Nici compartimentul ofensiv al israelienilor nu e scutit de probleme. Nigerianul Chico Ofoedu, decarul echipei, a fost titular în tur, unde a suferit o întindere musculară. Acesta va începe returul de pe bancă, urmând să fie trimis pe teren în reprza secundă.

Antrenorul Vladimir Ilic nu a anunțat deocamdată ce sistem tactic va aborda, dar e clar că va folosi o partitură extrem de ofensivă într-o încercare disperată de a răsturna scorul nefast din tur. 

Vezi și: Declarații inedite date de Dan Petrescu: „Pereira nici nu știa cum îl cheamă pe Butean” + „Eram sigur că Omrani ratează, așa face și la antrenamente”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
luisharcsa
luisharcsa  •  28 Iulie 2019, 17:10
Postat de samertx pe 28 Iulie 2019, 14:44

:))

Cred ca la asta s-a gndit.Fiind returul,este important sa marcam un gol,obligand echipa adversa sa riste,avand nevoie de trei goluri sa se califice.

samertx
samertx  •  28 Iulie 2019, 14:44
Postat de fairplayromania pe 28 Iulie 2019, 14:05

Mult succes Campioana !!! Încercaţi totuşi sa marcaţi , ajuta enorm la moral în retur.

:))

samertx
samertx  •  28 Iulie 2019, 14:37
Postat de cj666 pe 28 Iulie 2019, 13:40

Nu cred ca e 50$-50%. Ma tem ca Maccabi e favorita. 1-0 e un rezultat fragil, mie mi se pare ca bursucul a facut o greseala tactica la cluj. Vom vedea

A făcut echipa să nu ia gol acasă și a judecat bine, dar rezultatul este fragil, ăia sunt periculoși pe teren propriu. Va fi un meci de mare luptă.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează