INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MACCABI TEL AVIV - CFR CLUJ, MARȚI, 20:00

MACCABI TEL AVIV - CFR CLUJ // Atenție, CFR! Va fi o atmosferă incendiară în Israel » S-au dat aproape toate biletele pentru returul din Champions League

CFR Cluj - Maccabi Tel Aviv
CFR Cluj - Maccabi Tel Aviv

Articol de - Publicat vineri, 26 iulie 2019 09:49

După 1-0 în tur, CFR Cluj va juca marți, de la ora 20:00, cu Maccabi Tel Aviv în manșa a doua din turul II al preliminariile Champions League. Partida va fi liveTEXT pe GSP.RO.

Meciul se va juca pe Netanya Stadium și sunt foarte mari șanse ca toate biletele să fie epuizate până la startul meciului. Până acum s-au epuizat 10.000 de bilete. Dintre acestea, 7.500 sunt abonamente, iar 2.500 s-au dat în doar 4 ore. Astfel, cu 4 zile înainte de meci, mai sunt doar 3.000 de bilete disponibile.

Fără căpitan

Și la meciul de marți, la fel ca în tur, Maccabi va fi fără căpitanul Sheran Yeini, 32 de ani. Acesta s-a accidentat în Supercupa cu Bnei Yehuda (1-0) și nu a fost recuperat.

Sheran Yeini e un fotbalist polivalent. Jucătorul lui Maccabi, crescut la Academia clubului din Tel Aviv și care a evoluat 13 ani la galben-albaștri (a mai fost la Vitesse doi ani, între 2015 și 2017), a ocupat mai multe posturi de-a lungul timpului: mijlocaș defensiv, fundaș pe ambele benzi, stoper și chiar goalkeeper. A intrat de două ori în poartă la Maccabi când numărul 1 a fost eliminat.

Citește și:

Semnează Traore? Dan Petrescu vrea să-l transfere, dar „copilul” său are mari probleme + Cum i-au păcălit rușii pe cei de la CFR Cluj 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează