INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MALMO - CFR CLUJ (ÎN TUR, 1-0)

MALMO - CFR CLUJ 1-1 // CFR a jucat doar o repriză! Campioana României părăsește Champions League după 1-1 în returul cu Malmo

FOTO: Twitter
FOTO: Twitter

Articol de - Publicat miercuri, 01 august 2018 22:10

CFR Cluj, campioana României, a părăsit preliminariile UEFA Champions League după 1-1 cu Malmo. În tur, suedezii au câștigat cu 1-0.

  • CFR Cluj va juca în preliminariile Europa League (Detalii aici)

Malmo - CFR Cluj 1-1
Au marcat: Djokovic 37' / Traustason 55'
Eliminat: Culio 77'

Golul a la Ibrahimovic al lui Djokovic a fost urmat aseară de unul al calificării suedezilor, Traustason trimițând o torpilă ce-a trimis CFR-ul direct în Europa League

Speranțe, emoții, goluri a la Ibrahimovici în orașul natal al starului. Și-o eliminare prematură pentru campioana României din Champions League. N-a mai fost meciul ardelenesc de săptămâna trecută. Într-o atmosferă caldă, la propriu și la figurat, cu suedezii cântând din toată inima, a fost fotbal. S-au scos săbiile din start, au sărit tibiile, semn că e meci de calificare în turul 3 preliminar al Champions League la și mai mulți euro. Strandberg (2) n-a ajuns la o minge ce-ar fi înmormântat speranțele clujenilor.

Imediat a replicat Țucudean, cu două oportunități, șut reușit, dar scos de Dahlin în corner, și o tentativă modestă de a scoate un penalty, după angajarea lui Camora. Față de "epoca edwardiană", campionii României au fost mai țâfnoși, mai agresivi, cu mai multe încercări ofensive, și datorită faptului că le-a ajuns cuțitul la os. 

Zlatan-Djoko

După niciun șut pe spațiul porții adverse în Gruia, locomotiva CFR-ului a prins viteză. Djokovic (36) a fost din nou mângâiat de Providență și le-a pus mâna în cap colegilor de bucurie: o foarfecă de Champions League, după o lovitură executată de Camora și centrarea lui Mureșan, Andrei Mureșan, care ieri a împlinit 33 de ani.

Bucuria și liniștea au alungat panica, dar au mai fost estompate de accidentarea lui Deac, Ciprian ieșind prematur din scenă. Bine că Mailat, înlocuitorul, a fost și mai rapid, și mai perpendicular pe poartă. S-a întors norocul pe toate părțile!

Când Arlauskis nici cu zece mâini n-ar fi putut para șutul lui Rosenberg (45+2), transversala a ținut cu noi. Repriza spectaculoasă s-a încheiat cu o reluare cu ciocul a lui Țucudean (45+4) ce-ar fi putut reprezenta calificarea. 

Adio, Champions!

Omrani a fost mai lent ca "personalul", păcat, iar când n-a fost așa, a fugit de minge. Și câteva momente de somnolență în defensiva clujeană. Ce anunțau golul egalizator, Traustason (55) trecând de Hoban atât de lejer și trimițând mingea cu putere la vinclu. N-o scotea nici Spiderman. Cum e viața: islandezul l-a marcat lejer pe Djokovic la acea "foarfecă" fabulosă, după care s-a răzbunat crud. Era 1-1, după 0-1 în tur, astfel că matematica fotbalului spunea că un gol al ardelenilor ar fi produs calificarea. D

ar de unde energie? CFR-ul părea că a terminat carburantul. Mailat ce mai încerca niște șarje. Suedezii cântau de se auzea până-n Gruia pe fondul jocului lui Malmo, unul asemănător naționalei Blagult la Mondiale. Culio, prea nervos vara asta, a luat stupid două "galbene". I-a lăsat pe clujeni în inferioritate și i-a îmbarcat spre preliminariile Europa League. CFR a terminat cu doi oameni în minus, s-a accidentat și De Luca, dar aseară au fost mai multe minusuri decât plusuri în echipa campioană.

Echipele de start

Malmo: Dahlin - Larsson, Nielsen, Bengtsson, Safari - Traustason, Bachirou, Christiansen, Rieks - Strandberg, Rosenberg
Rezerve: Andersson, Adrian, Antonsson, Brorsson, Gall, Lewicki, Vinheim
Antrenor: Uwe Rosler

CFR Cluj: Arlauskis - Manea, Vinicius, Mureșan, Camora - Culio, Hoban (De Luca 65'), Djokovici (Bordeianu 58') - Deac (Mailat 41'), Țucudean, Omrani
Rezerve: Vâtcă, Peteleu, Males, Lang, Bordeianu
Antrenor: Antonio Conceicao

Arbitru: Andrew Dallas (Scoția) / A1: Graeme Stewart / A2: Douglas Ross
Stadion: Malmo New Stadium (21.000 de locuri)

 
 

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (376)
lupuldestepa
lupuldestepa  •  02 August 2018, 18:53
Postat de zecs93 pe 02 August 2018, 04:22

pacat, dar era inevitabil sa nu dea gol si malmo, au jucat mai bine, golu sezonului pana acum in ucl aceasta foarfeca a lu Djokovici, chiar ca seamana a la Zlatan Ibrahimovic :D doar ala mai da asa, din pozitii uluitoare !!! Pacat ca nu a mers in playoffu ucl , dar malmo oricum va fi mancata la micu dejun de echipa lui Moti, macar Ludogorets prin Moti sa reprezinte Romania !! Succes dinamovistule !!!

Fa ceva cu gardul acela Doamne! Nu vezi cati ajung sa-l sara si sa posteze aici. Valabil si ptr uni care scriu articole pe fituica.

andrei.f
andrei.f  •  02 August 2018, 18:50

Aşa cum am postat acum o lună, CFR a fost eliminată din UCL de prima echipă întâlnită. La fel, nu trece de play-off EL, acolo sunt echipe grele !

zecs93
zecs93  •  02 August 2018, 05:11
Postat de ffdp pe 01 August 2018, 23:03

saviola are un nokia 108 si nu se mai ''lauda ca tine '' :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

nu mai aia de la paza au nokia 108 :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) o fi paznic saviola, paznic la o.iii :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (376)
Comentează