INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MALMO - CFR CLUJ 1-1 (1-0 ÎN TUR)

MALMO - CFR CLUJ 1-1 // Vasile Miriuță, reacție nervoasă după eliminarea CFR-ului din Champions League: "Știm cu toții de ce nu se fac schimbări în echipă! Dacă Petrescu rămânea, scotea Malmo"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 august 2018 22:27

CFR Cluj a ratat calificarea în turul III al preliminariilor Champions League, după 1-1 cu Malmo. (Detalii aici

După meci, fostul antrenor al celor de la CFR Cluj, a vorbit despre campioana României și despre ratarea calificării, criticând faptul că nu s-au făcut schimbări în echipă.

"Eu mă așteptam la 2-3 schimbări. Dar știm cu toți de ce nu se fac schimbări. Trebuie să se riște puțin cu jucători noi. Poate unii sunt obosiți, poate nu dau randament la antrenamente. Adu sânge proaspăt, cum sunt Mailat. Păun, care nu a fost în lot, e un jucător foarte bun în duelurie unu contra unu și are viteză. Era util. Dar așa a gândit Conceicao.

Nu pot să zic eu de ce nu se fac schimbări, dar dacă vii, schimbă ceva! Ai jucat cu aceeași echipă, făcută de Petrescu, pe stilul lui. S-au făcut transferuri și nu pe bani puțini. Sunt jucători în care s-au băgat bani, dar nu prind echipa. Sunt slabi? De ce i-ai mai adus?

Petrescu, dacă aducea 4-5 jucători de valoare și dacă rămânea, scotea Malmo. CFR are o echipă bună, o bancă foarte bună. Jucătorii de pe bancă se bat pentru play-off", a declarat Vasile Miriuță la TV Digi Sport.

Citește și: Ce urmează pentru CFR Cluj » Peste cine poate da campioana României în preliminariile Europa League

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (4)
119179138570811
Constantin Cojocaru  •  02 August 2018, 01:12

Oare cand vom fi constienti, ca o echipa romaneasca, oricare ar fi, in momentul de fata nu are ce sa caute in Liga Campionilor!!! Si daca totusi CFR ar fi scos-o pe Malmo si apoi sa zcem ca s-ar fi calificat in CL, crede cineva ca in grupe, facea mai mult de doua puncte?

1065808933555529
Andrei Preda  •  02 August 2018, 00:00

Asta se intampla cand arbitrii sant corecti si in plus adversarii sunt si baieti inteligenti nu doar mingicari . Hai la meciul cu campeoana armeniei ca i mai buna ca calarasii si miroase naspa !!!

iobag
iobag  •  01 August 2018, 23:33

Campionatul romanesc are campioana pe care o merita. Sangele proaspat Mailat nu e ala care s-a impiedicat de minge in careu pe final in loc sa suteze? Asa jucator care sa se dribleze singur in fata portii n-am mai vazut de la Surdu incoace.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează