INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MANCHESTER CITY - SCHALKE 7-0 (10-2 LA GENERAL)

Man. City - Schalke 7-0 // Guardiola plutește după 10-2 cu Schalke: „Adolescenții au pasiune și nu le e teamă de nimic”

sursă foto: reuters
sursă foto: reuters

Articol de - Publicat miercuri, 13 martie 2019 10:39

Manchester City are un 2019 formidabil, marcând 46 de goluri în zece meciuri jucate acasă într-un sezon cu 139 de reușite în 48 de partide.

Pentru Man. City, Schalke nu poate fi bună decât ca antrenament. Să-și exerseze schemele de finalizare. Locul 14 în Bundesliga, care venea după cinci înfrângeri consecutive în toate competițiile, nu putea rezista pe „Etihad”. 7-0, 10-2 tur-retur.

„După primele douăzeci de minute, am fost incredibili. Știam exact ce vrem să facem odată ce deschidem scorul”, e bucuros Pep Guardiola, care compară echipa sa cu „o trupă de adolescenți. Și asta nu înseamnă că nu ne vom lupta. Adolscenții au pasiune și nu le e teamă de nimic”. 

În 2019, „cetățenii” par de neoprit, mai ales acasă. Au 46 de goluri marcate în zece meciuri jucate pe teren propriu într-un sezon cu 139 de reușite în 48 de partide. Pep anunță: „Tot ce pot spune este că vom încerca să câștigăm Champions League. Iar anul viitor, vom încerca din nou”.

Pentru prima oară în istorie, cele două cluburi din Manchester vor fi împreună în „sferturile” Ligii. United are 19 prezențe, City doar trei, însă Guardiola poate să ofere clubului său primul trofeu cu urechi mari. 

4goluri a influențat Leroy Sané la City marți (a marcat o dată și a reușit 3 assisturi); neamțul a venit chiar de la Schalke

4meciuri consecutive cu gol marcat are Sergio Agüero, o premieră pentru el în Champions League

Citește și:

Juventus - Atletico 3-0 // Allegri surprinde după calificarea în „sferturile” Ligii Campionilor: „Juventus nu e favorită să ia trofeul” » Simeone recunoaște superioritatea adversarilor: „Au fost mai puternici”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează