LIGA CAMPIONILOR  ·  MANCHESTER CITY

Manchester City ar putea fi exclusă din Liga Campionilor! New York Times anunță un deznodământ dramatic al investigației UEFA

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Luni, 13 Mai

Manchester City e acuzată că nu a respectat regulile fair-play-ului financiar și riscă să fie exclusă din Liga Campionilor.

Petrecerea celui de-al doilea titlu consecutiv se poate încheia brusc pentru Pep Guardiola. Americanii de la New York Times scriu că o comisie formată din avocați și juriști ai forului fotbalistic european analizează de mult timp situația „cetățenilor”. Informațiile primite pe surse de la UEFA de NYT sunt cât se poate de proaste pentru campioana Angliei.

Fostul prim-minsistru belgian Yves Leterme a condus echipa de investigație și va da un răspuns la finalul săptămânii. Se așteaptă excluderea din Liga Campionilor pentru cel puțin un sezon. Americanii scriu că sezonul excluderii din cea mai prestigioasă competiție inter-cluburi este incert, cel mai probabil fiind vizat 2020/2021. City poate face apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne. 

Oficialii lui Manchester City au negat vehement acuzațiile de fiecare dată când au fost puse pe tapet, în ciuda faptului că au achiziționat jucători de peste un miliar de euro în mandatul șeicului Mansour bin Zayed Al Nahyan. De această dată lucrurile par serioase, iar pedeapsa inevitabilă.

Vezi și: 

Real Madrid, cel mai prost sezon al secolului » Zidane: „Abia aştept să se termine!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Comentarii (6)

cneius  •  14 Mai 2019, 08:07

Precis !

ortega  •  14 Mai 2019, 07:26

Mansour bin Zayed Al Nahyan ăsta pare (chiar dacă-i greu de crezut) mai lent în gândire decât Gigi Belciug ... Măcar șeicul de Pipera ia locul 2 non-stop , și-o să-l mai ia mult și bine , dar Mansour ăla nu prinde locul 2 în Ch. L. nici dacă plouă cu cămile ...Campionatul englez nu se pune , că pretențiile bin Ladenului sunt mult mai mari ...

maistor_kokir  •  14 Mai 2019, 04:28

In premier league, te poti impune datorita banilor, asa era si Chelsea acum 13,14 ani. Dar Liga Campionilor, e un trofeu pe care banii nu-l pot cumpara. Totenham e in finala, cu zero cheltuieli pt transferuri, iar Man City, nu doar ca a cheltuit enorm pe transferuri, ba chiar a depasit baremul fair-play.

Vezi toate comentariile (6)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
10:55 Tenis

Roland Garros

Eurosport
12:00 Tenis, WTA

Turneul din Strasbourg

Digi 2
14:35 Ciclism

Turul Italiei

Eurosport
18:30 Fotbal, Liga 1

Hermannstadt - Botoșani

Digi 1, Telekom 1, Look
18:45 Tenis, ATP

Turneul din Geneva

Eurosport
20:30 Fotbal, Liga 2

Universitatea Cluj - Sportul Snagov

Digi 1, Telekom 1, Look
Program TV complet

Liga 1

Play-off