INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MANCHESTER CITY - CHELSEA

VIDEO Geniul Guardiola a descifrat-o pe Chelsea în 37 de secunde: videoclipul cu Pep face încojurul internetului înainte de finala Ligii

Pep Guardiola / Captură
Pep Guardiola / Captură

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 mai 2021 16:24 / Actualizat sambata, 29 mai 2021 16:51

Pep Guardiola (50 de ani), managerul celor de la Manchester City, a purtat întotdeauna supranumele de „Vrăjitorul Tacticii”. 

  • Manchester City - Chelsea, finala Ligii Campionilor, se joacă astăzi, de la ora 22:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Look+, Digi Sport și TV Telekom Sport.

Geniul său a ieșit din nou la iveală înaintea meciului cu Chelsea, contând pentru finala Ligii Campionilor. Astăzi, în ziua marii finale cu Chelsea, pe internet a început să circule un videoclip cu Pep Guardiola analizând tactica folosită de londonezi. 

În doar 37 de secunde, într-o manieră fascinantă, admirată de rivali și admiratori deopotrivă, reputatul manager spaniol întoarce pe toate părțile strategia lui Tuchel.

„Care-i motivul pentru care Chelsea joacă atât de bine? Pentru că are trei fundași centrali care stau aproape, doi mijlocași în mișcare, și ei la fel de apropiați. Oamenii din ofensivă și ceilalți oameni din atac sunt atât de compacți! 

Distanțele sunt atât de apropiate și, în același timp, atât de largi. Tocmai de aceea, nu poți sta aproape, deoarece ei te împing în afară și au o mulțime de jucători buni la mijloc. Este dificil să te confrunți cu echipe care vor să joace cu mingea”, a afirmat Guardiola. 

„Am văzut primul meci al lui Tuchel la Chelsea, cu Wolves, a fost o remiză, dar am văzut o anumită rutină, niște procedee mentale pe care le-am văzut și la Mainz și Borussia Dortmund. Știam că va impune rapid acest stil și la Chelsea”, a spus Guardiola despre Tuchel.

Pep Guardiola, anunț important înainte de finala Champions League

Pep Guardiola (50 de ani), managerul lui Manchester City, a vorbit deschis despre viitorul său pe banca „cetățenilor” și zvonurile conform cărora ar urma să revină la Barcelona.

Chiar înaintea finalei Champions League, pe care Manchester City o va disputa în această seară în compania lui Chelsea, Pep Guardiola a ținut să clarifice situația lui contractuală.

Pep Guardiola continuă la Manchester City și din sezonul viitor

Asaltat de întrebările curioase ale jurnaliștilor, reputatul antrenor spaniol a confirmat că va continua la City și din sezonul viitor, notează Mundo Deportivo. 

„Rămân la Ciy, sigur! Nu există nicio urmă de îndoială”, a fost anunțul făcut de Guardiola, unul care, în mod sigur, îi întristează pe fanii Barcelonei, care sperau la un come-back al lui Pep.

Citește și alte știri despre Liga Campionilor:

„În copilărie, prietenii îmi spuneau «Haginho»” » Fotbalistul lui Chelsea care l-a avut idol pe „Regele” fotbalului românesc

Înfierbântați de alcool la Porto! Fanii lui City și Chelsea s-au bătut între ei, dar și cu polițiștii portughezi

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
axd_alx
axd_alx  •  30 Mai 2021, 07:10

Interesant titlu chiar in ziua in care echipa lui Guardiola a pierdut meciul avand un singur sut pe poarta.

22cea
22cea  •  29 Mai 2021, 23:01

Pana la pauza nu prea i-a iesit cu descifratul ,sa vedem !

melcul_furios
melcul_furios  •  29 Mai 2021, 18:59

Nu e nimic de descifrat, jocul e vizibil si toti stiu cum se misca o anumita echipa, fie ca e City, PSG sau Chelsea or Barcelona. Orice copil de 10 ani stie ca Jordi Alba o sa ii trimita mingea lui Messi care nu ataca coltul scurt ca un 9, e undeva intre 11 metri si linia de 6 metri pentru ca asta fac de peste 5-6 ani. E doar un exemplu

Vezi toate comentariile (10)
Comentează