INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MANCHESTER CITY - INTER

VIDEO Cât crede Gareth Bale că va fi scorul la Manchester City - Inter

Articol de - Publicat sambata, 10 iunie 2023 15:03 / Actualizat sambata, 10 iunie 2023 16:11

Galezul Gareth Bale e sigur că Manchester City va câștiga finala UEFA Champions League.

  • Manchester City - Inter, finala Champions League, are loc azi, de la ora 22:00, la Istanbul. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Orange Sport 1, Prima Sport 1 și Digi Sport 1

Înainte de partide la Istanbul, Bale, care are 5 Ligi ale Campionilor în palmares, a fost pus să spună cine va câștiga finala și cu ce scor.

VIDEO Pe ce scor mizează Gareth Bale la Manchester City – Inter

Într-un video postat pe contul de Instagram al UEFA Champions League, Bale a prezis un scor incredibil: 5-0 pentru Manchester City.

Este absolut un vis câștigarea finalei. Pentru a realiza lucruri mari trebuie să ai obsesie, dorință. Obsesia este pozitivă. Vom încerca să ne realizăm visul. Este un meci special. Nu pot controla cine este favorit, trebuie să ne concentrăm pe ceea ce avem de făcut. 

Am urmărit meciurile lui Inter cât am putut de mult. Ce s-a întâmplat înainte nu contează. Inter are o istorie mai bogată. Nu contează cine este favorit, contează ce se va întâmpla în finală. Este o zi de sărbătoare pentru fanii lui Inter, pentru fanii lui City. Trebuie să fim fericiți că suntem aici. Ceea ce s-a întâmplat în trecut nu contează. Trebuie să ne bucurăm de joc. 

- Pep Guardiola

Nu vrem să ne oprim aici. City e favorită, dar vom da tot ce avem mai bun. Am avut un parcurs extraordinar și am ajuns în finală pe merit. Acum, vom da peste cea mai bună echipă din lume. Suntem mândri că am ajuns aici, iar la finală va trebui să fim concentrați, să evităm greșelile și să dăm totul. Este șansa noastră de a intra în istoria clubului. Unitatea ne-a adus aici și așa vrem să câștigăm. Am norocul să antrenez un grup de oameni de caracter și nu i-aș schimba cu nimeni.

Cunoaștem forța lui City și a lui Haaland. Inter trebuie să aibă grijă la toți adversarii, nu doar la el. Suntem pregătiți și pentru penalty-uri, le-am exersat tot anul.

- Simone Inzaghi

Manchester City - Inter, echipe probabile:

Manchester City: Ederson - Akanji, Dias, Ake - Stones, Rodri - B. Silva, De Bruyne, Gundogan, Grealish - Haaland
 Antrenor: Pep Guardiola

Inter: Onana - Darmian, Acerbi, Bastoni - Dumfries, Barella, Brozovic, Calhanoglou, Dimarco - L. Martinez, Dzeko
Antrenor: Simone Inzaghi

Stadion: Ataturk, Istanbul 
Arbitru: Szymon Marciniak
 Arbitru de rezervă: Istvan Kovacs

Citește și: 

Chelsea vrea un superportar din Serie A » Italienii cer aproape dublu față de cât propun englezii

Lionel Messi primește un salariu uriaș în MLS, dar nu e cel mai bine plătit » Cine îl devansează în top

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
eumarius70
eumarius70  •  10 Iunie 2023, 16:32

mai degraba merg spre un meci echilibrat, cu putine goluri, cistiga INTER la 11 m

Vezi toate comentariile (1)
Comentează