INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MANCHESTER UNITED - FC COPENHAGA 1-0

Cei din urmă au fost cei dintâi! Manchester United, salvată de „renegați” în meciul cu FC Copenhaga, din Champions League: „Am fost meniți să câștigăm jocul”

Manchester United, salvată de „renegații” Harry Maguire și Andre Onana. Foto: Twitter
Manchester United, salvată de „renegații” Harry Maguire și Andre Onana. Foto: Twitter

Articol de - Publicat miercuri, 25 octombrie 2023 10:50 / Actualizat miercuri, 25 octombrie 2023 12:01

Tocmai „renegații” Harry Maguire (30 de ani) și Andre Onana (27) i-au adus lui Manchester United prima victorie în Champions League 2023/2024 (1-0 cu FC Copenhaga), într-o seară în care Old Trafford l-a omagiat pe Sir Bobby Charlton.

Planetele s-au aliniat marți pentru Manchester United. Într-o nouă zi de doliu, după decesul lui Bobby Charlton, multipla campioană a Angliei și-a omagiat legenda cu o primă victorie în grupele Champions League, după eșecurile suferite în fața lui Bayern (3-4) și Galatasaray (2-3): 1-0 cu FC Copenhaga, pe Old Trafford.

Un șef al Barcelonei aruncă în aer El Clasico: „Nu e rasism. Vinicius e un clovn și un leneș”
BRAGA - REAL MADRID 1-2
Un șef al Barcelonei aruncă în aer El Clasico: „Nu e rasism. Vinicius e un clovn și un leneș”

O victorie norocoasă, ai cărei principali artizani au fost doi dintre cei mai criticați jucători ai ultimelor luni. Fundașul Harry Maguire, cu golul victoriei (72), și portarul Andre Onana, care a „securizat-o” apărând un penalty, în prelungiri (90+7), și-au spălat astfel toate păcatele pentru gafele comise în atâtea alte partide.

Harry Maguire, fundașul lui Manchester United: „Pierderea lui Sir Bobby Charlton a afectat clubul și vestiarul”

Maguire, apărătorul de care United a vrut să scape în vară, crede că Divinitatea a jucat un rol important: „A fost menit să fie. Am fost meniți să câștigăm jocul. O salvare magnifică, în final, și o victorie dedicată lui Sir Bobby și familiei sale. Am avut o săptămână grea. Pierderea lui Sir Bobby Charlton a afectat clubul și vestiarul”.

Maguire s-a referit și la perioada dificilă prin care a trecut: „Când nu-ți iese jocul trebuie să încerci să te ridici. Sunt chiar mândru de cum m-am comportat în ultimele șase până la 12 luni. Acum mi s-a oferit o oportunitate și vreau să ajut echipa și să readuc clubul acolo unde ar trebui să fie”.

Andre Onana, portarul lui Manchester United: „Mi-am făcut treaba, atât”

Criticat și el după gafele comise în meciurile anterioare, cu Bayern și Galatasaray, portarul Onana s-a revanșat parând lovitura de la 11 metri executată de Jordan Larsson, fiul fostului mare internațional suedez Henrik Larsson.

Mi-am făcut treaba, atât. Suntem un club mare, cu jucători importanți. E doar o chestiune de timp până vom reveni acolo unde ne e locul, acum trebuie să continuăm așa. Nu am nicio îndoială că vom reuși”, a comentat internaționalul camerunez adus de United în vară, de la Inter, pentru 52,5 de milioane de euro.

Clasamentul grupei A:

Citește și:

După 25 de ani » Bellingham a intrat în istoria lui Real Madrid în urma golului cu Braga

Spectacol în Champions League » Bellingham înscrie din nou pentru Real Madrid + victorie dramatică pentru United

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
floros22
floros22  •  25 Octombrie 2023, 11:48

Marele international danez Henrik Larsson este de fapt suedez......ce sa mai spunem... Aureliane lasa manelele si concentreaza-te pe sport.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează