INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  SFERTURI UEFA CHAMPIONS LEAGUE

MANCHESTER UNITED - BARCELONA // VIDEO Leo Messi, coșmarul „diavolilor” » Ce s-a întâmplat la ultimele două meciuri directe dintre Barcelona și Manchester United

Barcelona - Manchester United // FOTO: Guliver/GettyImages +6   FOTO
Barcelona - Manchester United // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 martie 2019 14:20

Azi, la Nyon, a avut loc tragerea la sorți pentru sferturile și semifinalele UEFA Champions League. (Detalii AICI)

Barcelona și Manchester United se vor duela în sferturi, acesta fiind cel mai tare meci din această fază a competiției. Ultimele două meciuri dintre cele două formații au avut loc în 2009 și 2011, în finala Ligii Campionilor. Ambele meciuri au fost câștigate de catalani, antrenați atunci de Pep Guardiola, iar Leo Messi a avut un rol decisiv.

Golul preferat marcat în finala din 2009

În finala din 2009, disputat la Roma, pe „Olimpico”, Barcelona s-a impus cu 2-0. Atunci, Leo Messi marca pentru 2-0, cu o lovitură de cap din mijlocul careului. Ulterior, Messi mărturisea că acesta este golul său preferat.

 

Încă o victorie în 2011

În 2011, pe „Wembley”, Barcelona câștiga din nou duelul cu United, 3-1. Messi a înscris din nou în acea finală, marcând pentru 2-1, cu un șut de la 20 de metri.

Ultimul meci într-o fază eliminatorie a avut loc în 2008, în semifinale, când United s-a calificat după 0-0 și 1-0, grație golului marcat de Paul Scholes.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (1)
alexzece
alexzece  •  15 Martie 2019, 15:13

Sunteti asa prosti incat nici nu stiti cat s-a terminat meciul din 2011.A fost 3-1, Pedro, Messi,Villa pt Barca, si Rooney pt United.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează