INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MANCHESTER UNITED - PSG

MANCHESTER UNITED - PSG // FOTO Di Maria, INAMICUL PUBLIC numărul 1 pe Old Trafford! Ce i-a enervat pe fani și cum l-a „pedepsit” Young

Angel Di Maria în duel cu Matici +5   FOTO
Angel Di Maria în duel cu Matici

Articol de GSP - Publicat marti, 12 februarie 2019 22:46

Angel Di Maria a jucat timp de un an la United, între 2014 și 2015, însă a fost fluierat copios la revenirea pe Old Trafford, cu PSG. 

Argentinianul pentru care United plătea 75 de milioane de euro lui Real Madrid a fost taxat de suporteri din cauza declarațiilor pe care le-a dat înaintea meciului. Aceștia l-au fluierat la fiecare atingere de balon. 

„Am stat doar un an acolo. Nu a fost cea mai bună perioadă a carierei mele. Nu m-au lăsat să petrec cel mai bun timp al meu. Erau probleme cu managerul atunci. Îi mulţumesc lui Dumnezeu că am plecat la PSG şi am fost din nou eu însumi”, a spus Di Maria, pentru France Bleu.

Fotbalistul a fost vândut după doar un an de United la PSG pentru 63 de milioane de euro. A marcat 4 goluri și a oferit 12 pase decisive în 32 de meciuri. 

„Pedepsit” de Young

Ashley Young nu l-a menajat deloc pe fostul său coleg. În prima repriză a meciului cu PSG, la o minge care oricum părăsea terenul englezul i-a pus umărul lui Di Maria și l-a împins în gardul care desparte terenul de tribune. 

Argentinianul a acuzat dureri la mână, impactul fiind unul violent. Gestul lui Young a fost aplaudat de suporteri, care au uitat de fair-play-ul englezesc. 

Angel Di Maria

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (3)
780708698710213
Razvan Claudiu  •  13 Februarie 2019, 09:43

Nu exista fair-play in insula aia.Nu a existat vreodata.Doar interese.O mizerie de insula.

mway
mway  •  13 Februarie 2019, 08:11

PSG le-a arătat clasă sau United a jucat foarte prost. Eu am văzut doar repriza nr. 2, nu știu cum a fost prima.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  12 Februarie 2019, 23:21

Lăsați-mă cu clișeele astea. Fair-play englezesc! Da, da, desigur...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează