INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  TRANSFER

MANCHESTER UNITED - PSG // Transferul care ÎNCINGE și mai mult spiritele înainte de Manchester United - PSG! Englezii îl vor pe Rabiot

Articol de GSP - Publicat marti, 12 februarie 2019 17:23

Disputa dintre Manchester United și PSG este una dintre cele mai interesante din optimile de finală ale UEFA Champions League.
Meciul este încins și de ultimele informații care circulă prin presa internațională.

AS a anunțat azi, cu câteva ore înaintea meciului, că Manchester United este interesată de Adrien Rabiot, fotbalist aflat în conflict cu conducerea francezilor după ce a refuzat prelungirea contractului.

United e ultima intrată pe un lung șir de echipe care îl vor. Barcelona, Arsenal, Liverpool și Tottenham și-au manifestat și ele interesul.

Exclus din lot în ultimele săptămâni, fotbalistul a prin echipa pentru disputa cu United în ultimul moment. Decizia este cel puțin surprinzătoare, mai ales că jucătorul n-a mai fost băgat în seama în ultimul timp.

Aflat în ultimele șase luni de contract, Rabiot poate semna cu orice echipă fără ca PSG să primească vreun ban în schimbul său. Jucătorul de 23 de ani a adunat 227 de meciuri pentru PSG, a marcat 24 de goluri și a oferit 17 pase decisive.

  • Manchester United - PSG e azi, de la ora 22:00, în direct la TV Digi Sport, Telekom Sport, Look Plus și liveTEXT pe GSP.RO

CITEȘTE ȘI:

VIDEO Real Madrid, ofertă de 45 de milioane de euro pentru golgeterul din Bundesliga » Barcelona a intrat și ea pe fir

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
cneius
cneius  •  12 Februarie 2019, 19:28
Postat de fcsbsibklinadn pe 12 Februarie 2019, 18:24

jocuri de culise., asa ceva nu se face sa declari interesu pentru un juc inainte de meci pentru a destabiliza. lipsa de profesionism totala la menchester utd.

Un club serios nu e destabilizat de asemenea informatii...

fcsbsibklinadn
fcsbsibklinadn  •  12 Februarie 2019, 18:24

jocuri de culise., asa ceva nu se face sa declari interesu pentru un juc inainte de meci pentru a destabiliza. lipsa de profesionism totala la menchester utd.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează