INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  GRUPA B / JUVENTUS - GALATASARAY, ORA 21:45, ÎN DIRECT PE DOLCE 3, LIVESCORE PE GSP.RO

Mancini e avertizat de duritatea fotbalului din Turcia: "Ai grijă, Mancini! Melo te bate!"

Felipe Melo, 30 de ani, din 2011 la Galata, o fiară pe teren
Felipe Melo, 30 de ani, din 2011 la Galata, o fiară pe teren

Articol de - Publicat miercuri, 02 octombrie 2013 00:00 / Actualizat marti, 01 octombrie 2013 22:05

Noul antrenor al Galatei a fost avertizat la televiziunile din Istanbul: "În Turcia nu merge cu fiţe. Fularul trendy de la gît nu te ajută".

Roberto Mancini, 48 de ani, a semnat pe 3 sezoane cu Galatasaray, va debuta azi cu Cim Bom Bom în Ligă, contra lui Juventus, dar nu va avea viaţă liniştită cu "leii" din Istanbul.

Mai mulţi analişti ai televiziunilor turce Beyaz şi HaberTurk, printre ei aflîndu-se şi fostul mare arbitru Ahmet Cakar, l-au avertizat pe tehnicianul italian: "Coafura elegantă, studiată, fularul trendy de la gît, pantofii de mii de euro nu te ajută dacă n-ai rezultate. După două înfrîngeri, fanii se urcă pe tine la cantonamentul Florya. Iar dacă vei ridica prea des vocea la Felipe Melo la antrenament, brazilianul te bate! Probabil că după perioada petrecută la Galata, părul tău va fi şi mai alb".

Banii lui Mancini la Galata
- 3,5 milioane* salariu în primul an, 4,5 în următoarele două
- 1,25 milioane bonus la titlu
- 0,5 milioane pentru Cupa Turciei
- 0,35 milioane pentru "sferturile" Ligii, 2,5 pentru trofeu
- 1,15 milioane pentru trofeu în Europa League
* Sumele sînt exprimate în euro

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează