INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FINALA DE VIS: BARCELONA - MANCHESTER UNITED

Massimo Busacca va arbitra finala Ligii dintre Barcelona şi Manchester United

Articol de GSP - Publicat luni, 25 mai 2009 00:00

Arbitrul elveţianul Massimo Busacca a fost desemnat, luni, să oficieze la centru finala Ligii Campionilor dintre FC Barcelona şi Manchester United, programată miercuri, la Roma, informează site-ul UEFA.

Busacca, în vârstă de 40 de ani, îi va avea ca asistenţi pe conaţionalii săi Matthias Arnet şi Francesco Buragina, iar arbitru de rezervă va fi Claudio Circhetta.

Centralul elveţian este arbitru internaţional din 1999 şi a condus în cariera sa 77 de meciuri în competiţiile europene. Cel mai important eveniment UEFA care l-a avut la centru pe Busacca a fost finala Cupei UEFA din ediţia 2006-2007, disputată la Glasgow, între Espanyol şi FC Sevilla.

Massimo Busacca este directorul unei companii, fiind totodată un mare amator de schi.

Finala Ligii Campionilor dintre campioana Spaniei, FC Barcelona, şi deţinătoarea trofeului, Manchester United, se joacă, miercuri, la Roma, de la ora 21:45 (ora României).

NewsIn

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (2)
 •  25 Mai 2009, 14:07

cel mai bun antrenor ce putea fi desemnat. vom avea o finala superba. Barcelona, You'll Never Walk Alone, daca ma intelegi... :)

 •  25 Mai 2009, 13:39

cel mai bun . nici nu-l vezi pe teren

Vezi toate comentariile (2)
Comentează