INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  TOTTENHAM - LIVERPOOL 0-2

TOTTENHAM - LIVERPOOL 0-2 // Mauricio Pochettino, regrete după finala pierdută: „Nu-și va aminti nimeni asta”

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 iunie 2019 10:41

Mauricio Pochettino, 47 de ani, a tras concluziile după finala Champions League, pierdută de echipa sa, Tottenham, în dauna lui Liverpool, scor 0-2. Tehnicianul londonezilor e dezamăgit de golul primit devreme, crezând că finala avea altfel o cu totul altă desfășurare.

„E momentul să ținem capul sus. Am luptat până la final. Am avut ghinionul că am luat repede gol din acel penalty. Repriza a doua am jucat foarte bine. Nu e simplu împotriva unei echipe care face foarte repede tranziția pozitivă.

Am riscat, am încercat să egalăm. Dar n-am mai avut norocul de partea noastră. E clar că atunci când iei gol după 20 de secunde ți se schimbă planurile. Echipa a fost fantastică. Dar nimeni nu-și va aminti asta. Doar câștigătorul rămâne.

Trebuie să învățăm din această finală, din această aventură. Să folosim experiența în favoarea noastră, cum a făcut-o și Liverpool. A învățat din ceea ce s-a întâmplat cu Real Madrid anul trecut. O felicit pe Liverpool pentru un sezon fantastic. Am prins gustul finalelor, e o experiență pe care dorești să o retrăiești”, a zis  Mauricio Pochettino.

VEZI ȘI:

VIDEO Jurgen Klopp, SHOW la interviu după finala Ligii » A cântat în direct: „Let's talk about six”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
10153836040333310
Blonder DC  •  03 Iunie 2019, 00:00

" Pochettino, 47 de ani, a tras concluziile după finala Champions League, pierdută de echipa sa, Tottenham, în dauna lui Liverpool".....alooooooo limbaaaa romaaaaana...nu cumva Liverpool a castigat in DAUNA lui Tottenham?

gica.paunescu
gica.paunescu  •  02 Iunie 2019, 16:34

Declaratie a unui antrenor de Premier League. Care stie ca intre agonie si extaz e-o atat de mica diferenta ( cam ceea ce le-a ,,facut'' VAR-ul celor de la City, in returul cu Spurs ! ). Punct.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează