Articol de GSP - Publicat joi, 08 aprilie 2021 07:56 / Actualizat joi, 08 aprilie 2021 08:13

Atacantul francez Kylian Mbappe (22 de ani) a fost omul meciului în disputa dintre Bayern Munchen și PSG 2-3, din turul sferturilor UEFA Champions League.

După ce a marcat de două ori, francezul a fost întrebat la ce se gândește când este într-un duel unu contra unu cu Manuel Neuer, portarul bavarezilor, și a dezvăluit ce le-a spus antrenorul Maurcio Pochettino la pauză, după ce Bayern a redus din diferență.

Kylian Mbappe: „Vreau să-mi felicit colegii”

„A fost un meci greu, am jucat împotriva cele mai bune echipe din Europa în acest moment. Dar am evoluat bine, am jucat ca o echipă. Coechipierii mei au fost foarte buni și vreau să îi felicit! Vreau să felicit toată echipa! Dar este abia primul meci, mai avem și returul de acasă și trebuie să fim concentrați!

După ce a marcat primul gol Bayern a pus multă presiune și ne-am retras, dar antrenorul ne-a zis să fim încrezători și să nu ne fie frică să jucăm. Asta am făcut și a fost bine. A fost greu în primele 15 minute, dar după aceea am marcat golul trei și am menținut avantajul.

Îmi place să joc împotriva celor mai buni din lume, iar Neuer este unul dintre cei mai buni portari din istorie. Nu simt presiune! Am jucat împotriva lui în finala de anul trecut, nu am înscris, dar acum a fost un meci diferit. Am marcat de două ori și sper să marchez din nou”, a spus Mbappe la finalul partidei din Germania.

VIDEO Mbappe, 100 de goluri în Ligue 1

Citește mai multe știri despre Bayern - PSG

Bayern - PSG 2-3 » Spectacol total la Munchen! Viscol, 5 goluri și răzbunarea Parisului

Mbappe, coșmarul lui Neuer! Kylian a decis Bayern - PSG » Cifre uluitoare pentru francez

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”