LIGA CAMPIONILOR    •   TOTTENHAM - BARCELONA 2-4

Mess10 » Prestația de pe altă planetă a lui Messi nu a rămas nerecompensată » Toată lumea e la picioarele argentinianului!

FOTO: REUTERS

FOTO: REUTERS

Joi, 04 Octombrie

Forța copleșitoare a lui Leo Messi și-a făcut din nou simțită prezența în victoria spectaculoasă reușită de Barcelona pe terenul lui Tottenham, 4-2. Argentinianul a fost omul meciului, reușind o "dublă" superbă în repriza secundă. Prestația de senzație a lui Messi nu avea cum să rămână nerecompensată. Site-ul whoscored.com i-a acordat starului Barcelonei nota 10, distincție cu care i-a surclasat net pe toți ceilalți jucători din partida de miercuri seara.

"Messi nu mă surprinde. E cel mai bun din lume. A fost încă o dată decisiv. Are mereu această sete de goluri" Mauricio Pochettino, manager Tottenham

"Messi? Incredibil! E o magie să-l privești. Barcelona a fost mai bună, dar am rămas cu multe puncte pozitive" Kieran Trippier, fundaș Tottenham

Citește și: Messi e irezistibil. Aleargă mai mult și marchează mai mult. ”The Best e o minciună. El e cel mai bun și ne face pe toți mai buni”

Comentarii (0 ) Adaugă comentariu

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase