INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PSV - FC BARCELONA 1-2

Messi l-a demascat pe Pique: "Este o minciună!" » Argentinianul l-a contrazis pe fundaș după meciul cu PSV

Messi, Pique, Malcom
(foto: Reuters)
Messi, Pique, Malcom (foto: Reuters)

Articol de GSP - Publicat joi, 29 noiembrie 2018 17:01

FC Barcelona a învins-o aseară pe PSV cu scorul de 2-1. Lionel Messi a reușit să înscrie un gol important, dar și-a trecut în cont și un asisst pentru Pique.

După meci, Pique a declarat că golul lui a venit în urma ce a exersat îndelung  schema alături de Messi: "Am exersat mult schema asta la antrenament. Ne-a ieșit perfect. Știm ce poate Messi, are mulți ași în mânecă".

Fundașul catalan a fost însă contrazis de argentinian: "Pique a spus că am vrut să pasez? Este o minciună. A ieșit așa pentru că am șutat prost, dar a ieșit o pasă printre adversari. Am avut noroc că era Pique acolo și a marcat".

Messi a reușit să depășească recordul lui Cristiano Ronaldo. Atacantul argentinian a ajuns la 106 goluri marcate în Champions League în tricoul unei singure echipe.

Citește și:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
1947523155259514
Jul Yen  •  29 Noiembrie 2018, 19:30

Pique, half-joking, said after the game that the set play had been "rehearsed" and was the result of a lot of hard work on the training ground... Se zice clar : half-joking....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează