INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PLAY-OFF, RETUR

Midtjylland - Slavia 4-1 (în tur 0-0). Slavia Praga, atac dur la arbitru. „E o porcărie UEFA! S-au șters la fund cu noi”

Midtjylland - Slavia 4-1 (în tur 0-0)
Midtjylland - Slavia 4-1 (în tur 0-0)

Articol de - Publicat joi, 01 octombrie 2020 10:33 / Actualizat joi, 01 octombrie 2020 11:54

Slavia s-a prăbușit după penaltyul apărat, dar repetat de Skomina la intervenția VAR. Iar Nicolae Stanciu, slab miercuri și înlocuit în minutul 68, a ratat dramatic prezența în grupe

Vezi aici rezultatele complete din play-off-ul Champions League!

Stanciu a ratat dramatic calificarea cu Slavia în grupele Ligii și Cehia nu va mai avea nicio echipă în competiție. Praghezii au condus cu 1-0, după cornerul executat de Nico în minutul 3, și erau la 1-1 în grafic, după nulul din tur cu Midtjylland. Minutul 84 a răsturnat balanța și a produs un mare scandal în Danemarca. 

Penaltyul acordat corect pentru henț, la o mare eroare a înlocuitorului lui Stanciu, Ibrahim Traoré, care a respins spre propria poartă, a fost apărat de Kolář. Dar repetat de Skomina la intervenția VAR și transformat norocos de Scholz, goalkeeperul ceh atingând mingea.

Midtjylland - Slavia 4-1 (în tur 0-0). Slavia Praga, atac dur la arbitru. „E o porcărie UEFA! S-au șters la fund cu noi”

Vezi AICI VIDEO de la meci!

Apărase 11 metri la Cluj

Kolář, ce s-a opus și la Cluj cu CFR unui 11 metri bătut de Omrani, acum 13 luni, s-a revoltat și a criticat vehement decizia arbitrului sloven: "Am fost foarte atent să nu depășesc linia și niciodată nu mi s-a întâmplat așa ceva. Am și prins mingea pe linie, nu înțeleg de ce s-a repetat! E o mare porcărie a UEFA. Mă doare, pentru că știu că nu am făcut niciun pas înainte. Ne va afecta multă vreme eșecul. meritam să mergem mai departe, dar este foarte urât ce se petrece la acest nivel".

Interese financiare?

Coufal i-a ținut isonul și a înveninat criticile. "E rușinos că nu am putut marca al doilea gol. Au tot aruncat mingi spre careul nostru și doar dintr-o centrare puteau marca. Nu au avut multe ocazii și dacă nu era acel 11 metri repetat nu se calificau. Vreau să mă exprim politicos, însă s-au șters la fund cu noi. Acum înțeleg cum se rostogolește mingea cu bani", a declarat fundașul, vândut cu 6 milioane € la West Ham și aflat la ultimul joc la Slavia. Danezii au mai marcat de două ori în final în fața unui adversar demolat psihic și au învins cu 4-1, ajungând în premieră la masa bogaților.

"Arbitrul ne-a râs în față. Jucătorii mei au alergat 30 de kilometri, iar lui i-a fost lene să fugă 50 de metri să verifice faza penaltyului la monitor. E foarte greu să acceptăm o asemenea nedreptate"
Jindřich Trpišovský, antrenor Slavia

Ianis Hagi, meci decisiv cu fostul antrenor al tatălui său: „Sper să fie mai bun decât el”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (17)
ioan1964
ioan1964  •  01 Octombrie 2020, 17:59

si totgusi danezii merita calificarea au fost mai buni in dubla mansa!

327991838294078
Le Grand Bazar  •  01 Octombrie 2020, 15:56
Postat de alenb pe 01 Octombrie 2020, 13:49

Sa se duca sa joace in China daca in Europa sunt vlajgani si nu face fata, dar nici in China nu face fata ca aia sunt rapizi iar el se misca ca melcu.

Apropo de Asia, am văzut niște meciuri din liga 2 japoneză. Nu știu dacă sunt în campionatul nostru 4 echipe cu șanse la promovare acolo. Ăia pun osul și joacă și în viteză.

fcsbist.de.mic
fcsbist.de.mic  •  01 Octombrie 2020, 14:10

Liga Campionilor, interzisa cainilor. Mai nou si la handbal. Ce i-o fi trebuit lui Stanciu sa se inscrie in DDB, nu stiu. Partea buna e ca am scapat de live cu Slavia. Si am mai scapat si de live cu alhalal in liga campionilor asiei.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează