INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA - MANCHESTER CITY 0-5

Mihai Stoica le răspunde celor care au criticat tactica Stelei cu City: "Nu am făcut pressing! Noi vom juca în Europa, alții vor verifica luminozitatea și contrastul televizoarelor proprii"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 18 august 2016 21:56

Mihai Stoica i-a luat apărarea lui Laurențiu Reghecampf, după ce tehnicianul Stelei a fost acuzat că a folosit o tactică greșită împotriva lui Manchester City.

Criticile au venit din partea lui Ilie Dumitrescu și Andrei Vochin, iar ambii au susținut că Reghecampf și-a pus jucătorii să facă pressing și altfel s-a expus în apărare.  

"Îi informez pe toți cei care au observat «marea eroare tactică» din meciul cu City că NU AM FACUT PRESSING. Adevărul este că împotriva unui adversar de un asemenea calibru - aflat și într-o zi de grație - n-am reușit nici să atacăm, nici să ne apărăm. Am luat golurile aflându-ne cu toată echipă în defensivă.

Din păcate, diferența între echipa cu venituri anuale de aproape jumatate de miliard și noi este comparabilă cu diferența dintre noi și o echipă medie de Liga a 3 a din România.

Altfel, noi vom juca din nou prin Europa, alții vor verifica luminozitatea și contrastul televizoarelor proprii. Așa cum NE-AM și S-AU obișnuit", a scris Mihai Stoica pe pagina de facebook.

Steaua a suferit cea mai drastică înfrângere pe teren propriu, 0-5 cu Manchester City, în manșa tur din play-off-ul Ligii Campionilor.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (95)
138672209828437
Gelu Oanca  •  19 August 2016, 12:00

Mimisor PROST ai fost PROST ai ramas , Bai berbecule PATRONUL vostru a spus treba cu presingul si la urecheat pe Regheblat.

963242023697129
Eugen Eugenescu  •  19 August 2016, 11:59

acest M.Stoica este piaza rea a Stelei ! oricum,sa dea el sfaturi fotbalistice lui Ilie Dumitrescu mi se pare noaptea cea mai neagra a unei minti ! oricum,Satana,Dinamo joaca mai spectaculos decat alde Tudorie impleticitul,Enache zapacitul si Achim neavenitul ! si sa nu crezi ca sunt dinamovist,ci un fost fan ultragiat de impostura ta !

guyencea
guyencea  •  19 August 2016, 11:08
Postat de Patrascu Viorel pe 19 August 2016, 08:47

daca vorbea alta persoana mai ziceam dar mmmmu sa taca

fcsbeaua ramane aceeasi echipa falsa, mincinoasa, protejata rusinos de presa aservita lui Gigi Jilava!! Arbitrii nu o ating niciodata cu nimic! tot timpul e avantajata si fura campionate prin arbitraje oneroase!! Nu recunoasteti aici, Romania mafiota !!?? Eu, da!! fcsbeaua ramane echipa mizerabila, protejata de un sistem corupt care a macelarit Romania si poporul roman!! fcsbeaua ceausista si mafiotii ce o sustin sunt doar niste sobolani *** ai sistemului politic actual!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (95)
Comentează