INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BORUSSIA DORTMUND - REAL MADRID, AZI, DIGISPORT 1, DOLCESPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Mircea Lucescu contestă stilul lui Mourinho şi nu-l vede favorit în duelul cu Klopp: ”Mou nu-i ca mine!”

Articol de - Publicat miercuri, 24 aprilie 2013 00:00 / Actualizat marti, 23 aprilie 2013 22:15

Mircea Lucescu a prefaţat semifinala de la Dortmund atacînd stilul lui Mourinho.

"E un campion şi are personalitate impresionantă. Dar nu-i ca Ferguson, Wenger sau ca mine. Noi am creat echipe şi nu schimbăm cluburile după 3-4 ani", a declarat antrenorul lui Şahtior, în interviul apărut în cotidianul spaniol "Sport".

Învins în "optimi" de Dortmund cu 5-2 la general, Il Luce n-o vede pe Real favorită: "Borussia a învins acasă, remizînd la Madrid. Nemţii au dovedit că pot să o bată pe Real. Au trupă foarte tînără şi foarte bună, organizare şi pregătire fizică excelente şi un trio ofensiv valoros. Iar fanii creează o atmosferă incredibilă".


2 Ligi ale Campionilor, cu Porto şi Inter, şi Cupa UEFA, tot cu Porto, a cîştigat Mourinho. În plus, are 7 titluri de campion în Portugalia, Anglia, Italia şi Spania

1 Cupă UEFA, cu Şahtior, şi o Supercupă a Europei, cu Galatasaray, a cucerit Mircea Lucescu. Mai are 11 titluri de campion în Ucraina, Turcia şi România

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
madskills
madskills  •  24 Aprilie 2013, 10:16

Asa e ma nea Mircea..ai mancat zeci de milioane de la Ahmetov, te laudai ca spulberi tot, ca joci ca Barcelona si mereu se intampla cate ceva si nici macar sferturi nu prinzi in CL. Arbitrii, raul, ramul, firul ierbii, fazele lunii si furtunile solare, toate astea sunt de vina ca nu castiga echipa, numai matale nu, care esti un zeu al fotbalului. Unii zic ca Eminescu a fost un vizionar si Luceafarul trebuia sa se numeasca defapt Stralucescu. Pe bune nea Mircea, ma bucur ca sunt contemporan cu tine. Da-i o lectie "mizeriei" de Mourinho, se compara o cupa uefa cu cele doua CL ale lui?

vberezan
vberezan  •  24 Aprilie 2013, 08:23

"Dar nu-i ca Ferguson, Wenger sau ca mine." - Foarte modest neica nimeni asta.

eugol
eugol  •  24 Aprilie 2013, 05:10
Postat de tigruzzu pe 24 Aprilie 2013, 05:01

Straniu că nu apar pe aici 5teliștii să ”cânte” din căcărezze... De ce oare? Pariu că spre dimineață vor apare?

"vor apare", zici?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează