INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FERENCVAROS - DINAMO KIEV

Mircea Lucescu explică decizia de a semna cu Dinamo Kiev: „Nu o fac pentru bani, ci pentru viața mea!”

FOTO: https://www.facebook.com/fcdynamoua/ +47   FOTO
FOTO: https://www.facebook.com/fcdynamoua/

Articol de - Publicat luni, 26 octombrie 2020 14:29 / Actualizat luni, 26 octombrie 2020 14:36

Mircea Lucescu reconstruiește echipa la Dinamo Kiev, dar știe că „nu avem șanse să trecem de Juventus și Barcelona. Nu suntem încă la un nivel competitiv în Ligă”.

  • Ferencvaros - Dinamo Kiev, în grupa G din Liga Campionilor se joacă miercuri, de la ora 22:00. Partida e liveTEXT, foto și video pe GSP.ro ți în direct pe  DigiSport 3 și TV Telekom Sport 3

Înaintea fiecărei etape de Champions League, jurnaliștii italieni îl caută pe Mircea Lucescu, cel mai în vârstă antrenor din istoria competiției. Într-un interviu pentru Radio Rai, tehnicianul în vârstă de 75 de ani a revenit asupra demisiei sale de la Dinamo Kiev, la câteva zile după oficializarea acordului. După ce ultrașii și legendele clubului ucrainean au lansat primele salve împotriva sa.

„Renunțasem pentru că nu voiam să stau pe bancă dacă nu eram acceptat. Președintele Surkis mi-a cerut ajutorul, dar nu se aștepta la o asemenea reacție din partea fanilor", a declarat "Il Luce". „Nu o fac pentru bani, ci pentru viața mea. Pot să ofer încă atât de mult fotbalului. De aceea, când Surkis m-a chemat înapoi, am acceptat".

 

Lucescu a început proiectul de la zero și reconstruiește echipa. Chiar și așa, e pe locul 1 cu Dinamo (nu a mai cucerit titlul din 2016), calificând-o pentru prima oară în grupele Ligii după patru ani. Dar știe că „nu suntem încă la un nivel competitiv în Champions League. Nu avem șanse să trecem de Juventus și Barcelona".

Meciurile cu Ferencvaros sunt decisive pentru locul 3. Cine câștigă dubla manșă poate continua anul viitor în fazele finale de Europa League. 

VIDEO  Declarația incredibilă făcută de Răzvan Lucescu despre Mircea Lucescu: „Tata simțea că se duce! Stând acasă se pierdea ca om”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Șansă pentru Ciprian Tătărușanu! E anunțat titular în Milan - Roma după ce Donnarumma a fost depistat pozitiv cu coronavirus

Istvan Kovacs, la centru în Liga Campionilor! Arbitrul român va conduce meciul unui gigant european

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
223102608702428
Serge Sand  •  26 Octombrie 2020, 19:33

Să antrenezi în liga a 2 a din România este peste grupele UCL, PE BUNE?!

485809194904413
Costel Tudor  •  26 Octombrie 2020, 16:35

Trandafirasule , noi suntem sătui de minciunile noastre , NU le mai suportam și pe ale altora !!! Recunoaște ca a pus BANUL stăpânire pe tine ! Dacă nu te interesa banul , mergeai la Rapid unde erai dorit de toată suflarea rapidista și erai acasă in România !!!

doardinamo1948
doardinamo1948  •  26 Octombrie 2020, 15:14

Cu siguranța Mircea Lucescu crede ca poate prinde locul 2 și cred ca poate face asta. Barca arată rău, și dacă reușește 2 victorii cu Ferencvaros are șanse bune.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează