INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  DINAMO KIEV

Alarmă pentru Mircea Lucescu! Au schimbat avionul în ultima clipă înaintea decolării!

Mircea Lucescu// Foto: Imago
Mircea Lucescu// Foto: Imago

Articol de - Publicat marti, 07 decembrie 2021 09:47 / Actualizat marti, 07 decembrie 2021 10:32

Mircea Lucescu (76 de ani) și jucătorii lui Dinamo Kiev au zburat spre Lisabona cu altă aeronavă, după ce a fost depistată o defecțiune tehnică.

O călătorie care s-a prelungit mult peste programul inițial, enervându-l pe Mircea Lucescu și obosindu-i pe jucătorii lui Dinamo Kiev.

Costel Gâlcă, prezentat la noua echipă » Are obiectiv salvarea de la retrogradare
NUMIRE
Costel Gâlcă, prezentat la noua echipă » Are obiectiv salvarea de la retrogradare

Aeronava cu jucătorii lui Dinamo Kiev era prea veche, ar fi trebuit să rămână la sol

Delegația ucraineană ar fi trebuit să decoleze spre Lisabona luni după-amiază, la ora 16:00, de pe aeroportul internațional din Borispil, situat la 29 de kilometri est de capitală.

Toți erau îmbarcați când au fost anunțați că nu mai pot zbura. Nu atunci și nici cu acel avion. În ultima clipă fusese descoperită o defecțiune tehnică, pe lângă faptul că aeronava era prea veche și ar fi trebuit să rămână la sol.

Alarmă pentru Mircea Lucescu! Au schimbat avionul în ultima clipă înaintea decolării!
Cinci ore pe aeroport!// Foto: Dinamo Kiev/ facebook

Mircea Lucescu, un drum de 10 ore. Cinci pe aeroport!

Directorii clubului au căutat un alt avion. Nu putea fi găsit însă și pregătit de decolare atât de repede. Încă patru ore au așteptat antrenorul și fotbaliștii săi această plecare. Veniseră de la 15:00 la Borispil.

De-abia la 20:00 și-au luat zborul spre Portugalia. Au aterizat la Lisabona după miezul nopții. Cinci ore pe drum, cinci în aeroport.

Ce l-a deranjat pe Luce la meciul lui Dinamo Kiev

Dinamo Kiev, locul 2 în campionatul din Ucraina, a învins-o pe Veres-Rivne în etapa 17 a campionatului, scor 3-0.

Echipa antrenată de Mircea Lucescu ocupă locul 2 cu un număr egal de puncte cu Șahtior, 44 de puncte, dar și un golaveraj identic, +37. Șahtior are însă avantajul golurilor înscrise, 47, față de 46 pentru Dinamo Kiev.

După victorie, Mircea Lucescu a comentat partida și s-a plâns de terenul dificil pe care s-a disputat duelul.

„Am jucat pe un teren greu. Probabil că nici nu merita să înceapă acest meci, pentru că, mai ales în prima repriză, terenul a fost înghețat și greu. Jucătorii alunecau, era greu să-și țină echilibrul, era greu să controlezi mingea. 

În repriza secundă, gerul a mai dispărut, jucătorii au început să se țină pe picioare și să urce, după care au venit și golurile. Băieții mei au făcut un meci bun și au câștigat binemeritat.

Jucătorii mei sunt bine pregătiți pentru diferite împrejurări, o dovedesc atât în ​​meciurile de campionat, cât și în meciurile pentru echipa națională, unde merg în număr mare. Ei se străduiesc mereu să câștige, să obțină succese. Și au dovedit-o în condițiile grele de aici.

Vreau să subliniez că am jucat pe un teren foarte greu, așa că vreau să îi felicit pe toți jucătorii care au participat la meci, pentru că este greu să joci în astfel de condiții, am evitat și accidentările”, a spus Mircea Lucescu în presa ucraineană.

Citește și:

Se întâmplă și în Premier League! Fault oribil în Everton - Arsenal: l-a călcat pe față și nu a primit nici galben!

Costel Gâlcă, prezentat la noua echipă » Are obiectiv salvarea de la retrogradare

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează