INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  AS ROMA - ȘAHTIOR, MIERCURI, 21:45, TELEKOM, LOOK, GSP.RO

Miză dublă pentru AS Roma înaintea returului din Liga Campionilor » Primește patronul cel mai frumos cadou?

James Pallotta // FOTO: Guliver/ Getty Images
James Pallotta // FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de - Publicat luni, 12 martie 2018 10:43

AS Roma nu luptă doar pentru cele 11 milioane de euro plus cota din market-pool, ci și pentru a-l bucura pe americanul James Pallotta. Ar fi a patra prezență în ”sferturi”, după o pauză de un deceniu. 

Roma încearcă să țină ritmul cu Juventus măcar în Ligă și să o acompanieze în "sferturi". Giallorossii au mai atins această fază în trei ocazii, dar așteaptă de un deceniu să ajungă iar între cele mai bune opt echipe ale Europei.

Marți seara, au un motiv în plus să întoarcă eșecul la limită de la Harkov. Chiar în ziua returului cu Șahtior, președintele James Pallotta împlinește 60 de ani, iar calificarea pe Olimpico ar fi cel mai frumos dar.

Revine "El Comandante"

Eliminarea campioanei Ucrainei are și o miză financiară foarte importantă. În joc sunt 11 milioane de euro și parte din cota aferentă Italiei din "market-pool", împărțită cu Juve.

Bani necesari pentru echilibrarea balanței economice și definirii strategiei de mercato din vară. Până atunci, trupa lui Di Francesco pune mare bază pe soliditatea defensivei, care a suferit teribil în repriza a doua din tur, fără Fazio.

"El Comandante" și-a ispășit suspendarea și îi va conferi confort și siguranță lui Manolas, pentru a-i neutraliza pe rapizii și periculoșii sud-americani Ferreyra, Marlos, Taison și Bernard. În față, este treaba lui Dzeko, bosniacul rămas dator din tur.

"Trebuie să avem echilibru împotriva lui Șahtior, o echipă braziliană, mai degrabă decât ucraineană. Dacă îi vom lăsa să paseze, iar vom avea necazuri, Vom fi însă 12 pe Olimpico și cu ajutorul fanilor vom învinge"
Eusebio Di Francesco, antrenor Roma

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează