INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FCSB

MM Stoica, ironii la adresa rivalilor și atac la FRF: "Așteptăm o coregrafie și la meciul cu Sporting. Pot să ia legătura direct cu noi"

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 august 2017 13:40

FCSB a avut noroc la tragerea la sorți pentru play-off-ul Ligii Campionilor, unde va evolua împotriva portughezilor de la Sporting Lisabona. Mihai Stoica a comentat în stilul său caracteristic, ironizându-și din nou rivalii. 

...despre viitoare adversară:"Jorge Jesus este unul dintre cei mai mari antrenori din Europa. L-au adus pe Jeremy Mathieu de la Barcelona, Adrien Silva e un jucător extraordinar, iar Bas Dost, golgeterul campionatului. Au prima șansă, dar una e să întâlnești Liverpool și alta e Sporting. O să ne batem cu șanse egale. Nu contează că jucăm returul la București. Tocmai am bătut 4-1 în deplasare".

...despre situația lui Dică pe bancă: "UEFA acceptă ca Dică să fie antrenor principal pentru că este cursant, iar Federația Română de Fotbal nu acceptă asta. Când forul suprem e de acord, cum poate Federația să nu vrea asta. Pentru mine nu are nicio logică".

...ironii la adresa rivalilor de la Dinamo: "Suntem deschiși. Așteptăm o coregrafie și la meciul cu Sporting. Pot să ia legătura direct cu noi. Tribuna a 2-a e deschisă. Sunt televizoare 4k acum, ai aer condiționat. Condițiile sunt mai bune. Se pot uita liniștiți la noi".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (224)
109097349745292
Cici Demedici  •  06 August 2017, 11:53

ai aparut papusa mica si buclata?! cind vorbesti innebunim dupa tine. Abia asteptam sa ti-o punem! Tante PUDRIERA cum ti se mai spune te-ai spalat pe dintisorii tai frumosi. Nu fi prostuta baby! STi cum ti se spune in limba japoneza? Sti? YGURA KAKURU> dar pentru noi ramii tante PUDRIERA fire-ai tu sa fi de papusa mica si buclata. Trage niste aer dintr-o sticla goala de plastic. Vei avea performante nebunatico.

928860000478598
Proca Cristian  •  05 August 2017, 13:48

La cat de prosti sunteti,cred ca ar putea sa va si anunte c*** fecesebeilor.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

963242023697129
Eugen Eugenescu  •  05 August 2017, 13:06

Pr0stu-i *** si-n Postul Mare ! Sa-si vada de eliberarea lui conditionata...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (224)
Comentează