INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  SPORTING-BORUSSIA DORTMUND

Moment jenant cu antrenorul Borussiei Dortmund înaintea meciului cu Sporting din Ligă: „Cine e Ruben Amorim? Habar n-am”

Marco Rose// foto: Gettyimages
Marco Rose// foto: Gettyimages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 noiembrie 2021 11:55 / Actualizat miercuri, 24 noiembrie 2021 16:09

Moment neobișnuit la conferința de presă premergătoare meciului Borussia Dortmund – Sporting, din grupa C a Ligii Campionilor. Marco Rose, antrenorul nemţilor, nu a știut cine este Ruben Amorim, omologul său de pe banca lusitanilor. 

De obicei bine pregătit înaintea conferințelor de presă, antrenorul Borussiei Dortmund a făcut o greșeală jenantă înaintea partidei de la Lisabona.

Marco Rose: „Habar n-am cine e Ruben Amorim”

Dacă ai fi întrebat cine este Rúben Amorim, ce ai răspunde?”, a fost întrebarea adresată de un jurnalist portughez lui Marco Rose. 

Habar n-am! Chiar nu știu, spune-mi tu”, a răspuns tehnicianul german nedumerit. 

Ruben Amorim este antrenorul lui Sporting, antrenorul echipei împotriva căruia vei juca mâine”, a explicat jurnalistul. 

Vizibil rușinat, Marco Rose și-a cerut scuze personal lui Ruben Amorim pentru greșeala făcută, apoi l-a invitat la un pahar de vin.

„Îmi pare rău, îi cer scuze lui Ruben, nu am înțeles numele. Știu că organizează bine jocul echipei. Este campionul Portugaliei și mâine îl voi invita să bem un pahar de vin după meci”, a spus zâmbind antrenorul Borussiei Dortmund.

Ruben Amorim, răspuns la invitația lui Marco Rose

Rubem Amorim nu s-a supărat pentru greșeala făcută de antrenorul Borussiei Dortmund și a răspuns afirmativ invitației lui Marco Rose.

„Îi mulțumesc pentru invitație, dar depinde foarte mult de rezultatul meciului. Să vedem, eu sper să câștigăm, iar dacă se va întâmpla asta, ne vom întâlni să bem un pahar de vin. În orice caz, sunt foarte bucuros de invitație, este un gest frumos”, a răspuns antrenorul lui Sporting.

Citește și:

Karim Benzema, condamnat la un an de închisoare cu suspendare în „dosarul Valbuena”

Lionel Messi nu o vede capabilă pe Barcelona să lupte pentru Champions League: „Sunt echipe mai bune”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (1)
tristan
tristan  •  24 Noiembrie 2021, 13:42

totusi , o intors o elegant neamtul

Vezi toate comentariile (1)
Comentează