INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  OMAGIU

VIDEO + FOTO Momente emoționante în Champions League » Manchester United l-a omagiat pe Sir Bobby Charlton

Articol de - Publicat marti, 24 octombrie 2023 22:35 / Actualizat marti, 24 octombrie 2023 22:46

Manchester United l-a omagiat azi pe Sir Bobby Charlton, legendarul fotbalist care a murit sâmbătă, la 86 de ani.

La primul meci pe teren propriu de la decesul fostului mare jucător, clubul a organizat o ceremonie specială pentru a-l omagia pe Sir Bobby Charlton înainte de disputa cu FC Copenhaga.

VIDEO. Sir Bobby Charlton omaginat de Manchester United

Înainte de startul partidei, antrenorul Erik Ten Hag a dus o coroană de flori la centrul terenului, însoți de Dan Gore, căpitanul echipei de tineret al lui United, și Alex Stepney, fost coleg la United cu Sir Bobby Charlton. În timp ce la cimpoi era intonată melodia „Auld Lang Syne”.

Ulterior, s-a ținut un moment de reculgere, iar la final tot stadionul a aplaudat.

VIDEO Danezii îl omagiază pe Sir Bobby Charlton

Și fanii celor de la FC Copenhaga l-au omagiat pe Sir Bobby Charlton. Aceștia au cântat „There’s only one Bobby Charlton”. (n.r- Bobby Charlton e doar unul).

Și au afișat și un banner: „Pasiunea îi separă pe cei buni de cei măreți. Odihnește-te în pace, Sir Bobby Charlton”.

  • Născut pe 11 octombrie 1937, Robert Charlton a făcut istorie în tricoul lui Manchester United, club la care a crescut, și în cel al naționalei Angliei. 
  • Bobby Charlton a ajuns la echipa de seniori a lui Manchester United în 1956 și a jucat pentru „diavoli” până în 1973. A mai trecut pe Preston United, Waterford, Melbourne, Bandgor City, Newcastle KB și Blacktown City, retrăgând-se în 1979.
  • Cu Manchester United  câștigat campionatul de trei ori, Cupa Campionilor Europeni, o Cupă a Angliei și două Supercupe. Bobby Charlton a fost campion mondial cu naționala Angliei, în 1966, an în care a câștigat și Balonul de Aur. Începând cu iulie 1984, fostul fotbalist a fost implicat în conducerea lui Manchester United. 
+13 FOTO

Citește și:

Editorial Cristian Geambașu: Bobby Charlton nu avea CNP

Sir Bobby Charlton, două momente care i-au marcat viața! La 20 de ani, scos dintr-un avion în flăcări » Și cearta de 42 de ani cu fratele său Jack: „Nici nu vreau să știu de el”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează