INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CHELSEA - MACCABI TEL AVIV, AZI, 21:45, DOLCE 4, GSP.RO

Mourinho a găsit calea de ieșire a albaștrilor din criză » Le-a interzis glumele!

Mourinho e numai ochi și urechi. Care îndrăznește să rîdă?
Mourinho e numai ochi și urechi. Care îndrăznește să rîdă?

Articol de - Publicat miercuri, 16 septembrie 2015 00:00

Jucătorii pot rîde la antrenament doar dacă managerul portughez spune un banc - au aflat jurnaliștii de la The Guardian.

Trei eșecuri în 5 etape, doar 4 puncte în clasament. Pentru Chelsea, cel mai dezastruos debut de campionat din 1988! Și o conjunctură cu care managerul Jose Mourinho nu s-a mai confruntat niciodată în carieră.

Disperat să nu rateze și startul în Champions League, diseară cu Maccabi Tel Aviv, tehnicianul portughez a trecut la măsuri radicale.

Și bizare! Potrivit cotidianului The Guardian, el le-a interzis jucătorilor să mai facă glume la antrenament pînă la redresarea situației. Cine e surprins rîzînd riscă să fie expediat la vestiare.

Sursele jurnaliștilor englezi au dezvăluit că există și o excepție de la noua regulă. Dacă Mourinho face o glumă, atunci trebuie să rîdă toată lumea.

Altercație Terry - Costa?

În relații tensionate cu doctorul Eva Carneiro, susținută mai nou de soțiile jucătorilor, și părăsit de vedetele echipei, Mourinho are acum și probleme de disciplină în lot. În timpul ședinței de pregătire de luni - au aflat reporterii englezi - căpitanul John Terry ar fi avut o scurtă altercație cu "vîrful" Diego Costa.

"Caută pe google!"

Mourinho a fost nervos ieri, la conferința pre-Maccabi. Un jurnalist l-a întrebat cum se face că are probleme la fiecare al treilea sezon petrecut la un club, dar Jose l-a trimis pe net: "N-am avut un al treilea sezon la Porto și Inter. Iar cu Chelsea și Real am cîștigat trofee. Caută pe google și nu mai pune întrebări idioate".

8 victorii,4 remize și un eșec a înregistrat Chelsea în prima etapă a celor 13 campanii de Ligă la care a luat parte pînă acum

12 goluria încasat Chelsea în 5 etape. Cea mai slabă defensivă din Premier League

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează