INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  INTER - MANCHESTER UNITED 0-0

Mourinho va fi anchetat de UEFA pentru că l-a criticat pe arbitrul Cantalejo

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 februarie 2009 00:00

Forul european de fotbal a anunţat, miercuri, că a deschis o anchetă după ce antrenorul lui Inter, Jose Mourinho, l-a criticat pe arbitrul partidei cu Manchester United, Luis Medina Cantalejo, informează The Guardian.

Tehnicianul portughez l-a acuzat pe Cantalejo că a favorizat-o pe United: "Sperăm ca în meciul retur arbitrul să fie de partea noastră. Nu vreau să intru în detalii referitoare la faptul că nu am primit un penalty. Totul a fost împotriva noastră, până la cel mai mic detaliu. S-a văzut câte lovituri libere le-a dat, plus că am primit mai multe cartonaşe galbene. Cred că s-a văzut tendinţa din maniera sa de arbitraj".

Mourinho a fost criticat şi pentru că nu s-a salutat cu Ferguson la finalul partidei, dar susţine că nu a fost o insultă din partea lui. "Eu am o uşă prin care pot pleca foarte repede de pe teren. I-am lăsat la hotel o sticlă de vin de 300 de lire sterline şi i-am spus că ne vom întâlni pe Old Trafford. Eu sunt un prieten de-al lui", a mai spus antrenorul portughez.

"Vom analiza declaraţiile făcute de domnul Mourinho la finalul partidei", a confirmat unul dintre purtătorii de cuvânt ai UEFA. Antrenorul lui Inter riscă să fie suspendat un meci în cazul în care forul consideră nepotrivite acuzaţiile acestuia.

Altfel, la finalul întâlnirii dintre cele două echipei, trei fani englezi au fost bătuţi de un grup de suporteri ai lui Inter. Incidentul a avut loc în vecinătatea stadionului San Siro, iar cei trei fani ai lui United au fost transportaţi la un spital din oraş pentru a li se acorda îngrijiri medicale. Una dintre victime s-a ales cu nasul spart, iar o alta cu o tăietură în zona feţei, dar toţi cei trei fani au fost externaţi miercuri dimineaţă.

NewsIn

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
 •  02 Martie 2009, 00:20

pe cand si la noi sa fie antrenorii anchetati. ex. lacatus

 •  25 Februarie 2009, 18:58

are dreptate maurinho sa vazut clar ca arbitrul este de partea lu united , hent clar in careu la centrarea de pe partea stinga de atac a lu inter dar nici un arbitru nu a vazut , plus faulturi inexistente si galbene la greu

 •  25 Februarie 2009, 18:28

dap are dreptate...de la cornere la ofsaiduri inexistente la simulari clare la care s au dat lov libere pt manchester...din pacate exista interese ca manchester sa continue pt k altfel audienta ar fi mai scazuta...oricum bft inter in retur nu tin cu inter dar detest manchester

Vezi toate comentariile (9)
Comentează