INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA - STROMSGODSET 2-0 (ÎN TUR 1-0)

N-au vîrfuri, dar au "vîrfi" :D Tănase a gafat din nou în faţa camerelor TV, la finalul întîlnirii cu Stromsgodset

Articol de - Publicat vineri, 25 iulie 2014 00:00 / Actualizat joi, 24 iulie 2014 20:23

Cristi Tănase a adus liniştea în tabăra Stelei, Rîpă marcînd în minutul 73 după o acţiune frumoasă a "decarului" roş-albastru, care a driblat un norvegian şi i-a pasat fundaşului dreapta în faţa porţii.
Totuşi, Tănase a reuşit să se facă de rîs la finalul partidei, cînd a oferit declaraţii din postura de căpitan al Stelei.

Ultima întrebare l-a încurcat
După ce a vorbit timp de 5 minute, în momentul în care a încercat să pună capăt dialogului, o reporteră i-a mai adresat o întrebare: "Consideri că Steaua are nevoie de un vîrf în acest moment?". "Dodel" a zîmbit şi s-a întors din drum, dar răspunsul său a fost unul de-a dreptul halucinant: "Vom avea «vîrfi» mulţi, buni şi valoroşi!".

"Sîntem la război?"
Nu a fost însă singurul răspuns care a produs zîmbete. Înainte, Cristi fusese întrebat dacă, în calitate de căpitan al Stelei, îl va pune la punct pe Sînmărtean, cel care l-a ignorat pe Gâlcă, dar şi pe colegii săi de pe banca de rezerve, preferînd să meargă direct la vestiar. Răspunsul "decarului" roş-albastru a fost: "Dar ce, sîntem la război? Oricum, la final, în vestiar, nu părea supărat".


"Pentru Cristi Tănase, cel mai puternic adversar din cariera de fotbalist este camera TV"
MM Stoica, în 2012

A comis-o şi acum 3 ani
În toamna lui 2011, Steaua a obţinut calificarea în primăvara Europa League după ce Schalke a cîştigat în faţa lui Maccabi Haifa în ultima etapă din faza grupelor. Atunci, steliştii au învins-o acasă pe AEK Larnaca, dar aveau nevoie şi de un succes al nemţilor. După meci, un reporter l-a rugat pe Tănase să le mulţumească germanilor şi i-a spus să zică: "Danke, Schalke!". Mijlocaşul stelist n-a înţeles bine, reuşind să pocească numele echipei. "Danke, Schanke", a spus "Dodel". Ulterior, timp de aproape doi ani de zile, internaţionalul român a evitat să mai vorbească în faţa camerelor.

Miercuri cu Aktobe
UEFA a stabilit ieri programul celor două meciuri pe care Steaua le va juca în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, contra celor de la Aktobe, din Kazahstan. Primul meci se va juca în deplasare, miercuri, 30 iulie, de la ora 18:00, iar returul o săptămînă mai tîrziu, la Bucureşti, cel mai probabil de la 20:30. Momentan, nici ora şi nici stadionul nu au fost anunţate de forul internaţional pentru manşa retur. Play-off-ul pentru accesul în grupele Ligii se va juca pe 19-20 august, iar meciul retur pe 26-27 august.

2,5 milioane audienţă
Meciul dintre Steaua şi Stromsgodset, din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor, transmis de ProTV, a fost lider de audienţă la nivel naţional. Partida a fost urmărită de 2,5 milioane de telespectatori, aproape dublu decît principalul urmăritor Antena 1, 1,2 milioane. Meciul a fost văzut de 1,3 milioane de persoane şi la nivel naţional. Şi partida tur de săptămîna trecută a obţinut o audienţă care a făcut din ProTV lider de audienţă: 2 milioane de telespectatori.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (56)
lumpy666
lumpy666  •  26 Iulie 2014, 02:08
Postat de talpaiadului pe 25 Iulie 2014, 23:16

Da, ma, nu duce lipsa de umor Tanase asta, problema e ca la el umorul e involuntar...

SE VEDE PE "FATA LUI" CA E UN "TIP TIPIC INTELECTUAL": numai VA ROG sa NU-MI puneti intrebari din: ISTORIE,GEOGRAFIE,LITERATURA....etc!!! -CE este in schimb NASOL treaba asta cu UMORUL CATE ODATA ENGLEZESC INVOLUNTAR.......!!!!!!

talpaiadului
talpaiadului  •  25 Iulie 2014, 23:16
Postat de unico_biancorossi pe 25 Iulie 2014, 13:51

corect. poate chiar a zis la misto.

Da, ma, nu duce lipsa de umor Tanase asta, problema e ca la el umorul e involuntar...

talpaiadului
talpaiadului  •  25 Iulie 2014, 23:12
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Pun pariu ca esti si tzzzigggann ca el, scuze pentru "off-topic"...

Vezi toate comentariile (56)
Comentează