INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  NAPOLI - LIVERPOOL

NAPOLI - LIVERPOOL 2-0 // Carlo Ancelotti a glumit cu Jurgen Klopp după ce l-a învins: „Stai liniştit! Asta se întâmplă cu cine pierde la Napoli”

Articol de - Publicat miercuri, 18 septembrie 2019 14:32

Napoli a învins campioana Liverpool în prima etapă din Champions League, 2-0. Carlo Ancelotti l-a consolat după meci pe managerul german Jurgen Klopp cu o glumă, amintindu-i că şi acum un an cedase în grupă la zero: „A fost succesul unei echipe care vrea să crească şi crede în ea”. 

Vezi Napoli şi apoi pleci învins. Pentru a doua oară în doar ultimul an, Liverpool a adaptat un celebru dicton la fotbal. Campioana Europei a pierdut la fel, pe final şi tot fără să marcheze (0-2)!, fiind pedepsită marţi de Mertens şi Llorente, după altă lecţie predată de Carlo Ancelotti. Antrenorul vicecampioanei Italiei şi-a permis să glumească la finele jocului cu Jurgen Klopp: "Stai liniştit, cine pierde la Napoli câştigă până la urmă Liga". 

„Mi-a plăcut atitudinea” 

Felicitat pe Twitter şi de patronul De Laurentiis, „sunt mândru că sunt preşedintele acestei echipe”, Ancelotti a explicat că „a fost succesul unei formaţii ce vrea să crească şi care crede în ea, capitalizând pe final cele două oportunităţi create. Mi-a plăcut cum ne-am apărat, dar şi atitudinea când am reuşit să controlăm jocul”. 

„Napoli poate lua trofeul” 

Gluma n-a fost gustată deloc de Klopp, care susţinea că a învăţat ceva din precedenta experienţă (a pierdut net şi amicalul din vară). Germanul s-a plâns de penaltyul dubios primit de italieni: „Dacă vorbesc de acel 11 metri fac figura urâtă a unui perdant şi nu sunt. Imaginile sunt clare şi nu era de fluierat.  

VAR intervine numai când apare o eroare evidentă, dar n-a fost cazul. Am jucat mult mai bine ca în 2018, dar trebuie să fim critici şi să admitem că Napoli a meritat victoria. Poate cuceri trofeul. Are un plan de joc şi fotbalişti importanţi. Nu e nevoie să fii cea mai bună echipă, ci cea mai puternică în anumite momente, cum ni s-a întâmplat nouă”. 

7 aniau trecut de când o echipă italiană o învingea ultima oară în grupele Ligii pe campioana en-titre, de la Juventus - Chelsea 3-0

5 înfrângericonsecutive are Klopp în meciurile jucate în Italia în Ligă. N-a mai bătut de la un 2-0 cu Udinese în octombrie 2008, când antrena la Dortmund

8 goluria reuşit Napoli din lovituri de pedeapsă în Liga Campionilor, cu şapte marcatori diferiţi

Vezi AICI rezumatele primei seri din UEFA Champions League

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează