INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  GRUPE

NAPOLI - LIVERPOOL // Lorenzo Insigne le-a pus gând rău „cormoranilor” + Va fi rezervă Mertens?

Articol de - Publicat luni, 16 septembrie 2019 11:59

Napoli și Liverpool se duelează marți, 17 septembrie, de la ora 22:00, în grupele Ligii Campionilor, iar Lorenzo Insigne (28 de ani) este optimist că echipa sa va repeta succesul de-acum un an din grupe: „Visul meu e să ajung în finală şi s-o câştig. Putem fi surpriza sezonului în Europa”.

Napoli nu uită că a fost aproape s-o scoată din grupe pe viitoarea campioană. Liverpool nu a contat pe San Paolo şi a tremurat în finalul returului din grupe, iar Lorenzo Insigne mizează pe repetarea poveştii de-acum un an. 

„Le cer fanilor noştri să ne împingă la fel spre victorie. Simt că voi face un meci bun şi mă aştept la o prestaţie similară a echipei. Klopp îmi poartă noroc şi sper să funcţioneze iar!”, spune căpitanul în Il Mattino. Acesta este în formă, având două goluri şi două pase decisive în trei etape din acest sezon în Serie A.

„Mult mai greu decât să luăm titlul”

Rapida extremă stânga a vicecampioanei Italiei are însă obiective măreţe: „Visul meu este să jucăm finala şi să cucerim trofeul. Sper ca Napoli să reprezinte surpriza acestei ediţii din Ligă. Sunt multe echipe valoroase şi foarte bine pregătite, vom întâlni mari campioni, iar traseul spre Istanbul va fi mult mai greu ca spre titlu în acest sezon din Serie A. Important e să abordăm toate partidele cu atitudinea potrivită, fără complexe, să ne gândim doar la noi şi la drumul nostru cu speranţa că vom ajunge cât mai departe. Nimic nu este imposibil”.

Va fi rezervă Mertens?

Lorenzo a ţinut să dezmintă zvonurile unui posibil transfer: „N-am ales să lucrez cu Raiola ca să plec. Mereu am zis că vreau să rămân la Napoli şi să încerc să dau totul pentru această echipă”.  

Insigne va evolua titular contra „cormoranilor”, Ancelotti intenţionând să-l treacă rezervă pe Mertens, cu Llorente şi Lozano în atac. 

9 golurişi un assist a reuşit Insigne în 25 de meciuri jucate în Ligă începând din faza grupelor. El a învins-o pe Liverpool în meciul de pe 3 octombrie 2018

VEZI ȘI:

SERIE A // Băgau mafia pe stadion! Poliția italiană, acțiune de amploare, după ce șefii lui Juventus și-au denunțat propriii suporteri

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close