INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  NAPOLI - PSG, MARȚI, 22:00, DIGI, TELEKOM, LOOK

NAPOLI - PSG // Un om de bază de la PSG are un mesaj categoric înainte de duelul cu Napoli: "Trebuie altă mentalitate"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat luni, 05 noiembrie 2018 10:51

Napoli și PSG joacă marți, de la ora 22:00, în Grupa C din Champions League. Marquinhos, fundașul brazilian al lui PSG, admite că Napoli a dominat tactic turul, dar promite că PSG se va inspira din repriza secundă: ”Trebuie să jucăm perfect și cu altă mentalitate”, declară în Gazzetta dello Sport

A suferit în tur, la fel ca întreaga defensivă a campioanei Franței, însă amenință că pe "San Paolo" își va lua revanșa. Marquinhos, 24 de ani, are în spate experiența Seriei A cu Roma și lecția predată de Ancelotti la 2-2, în urmă cu 12 zile.

"Meciul e ca o finală și vom câștiga la Napoli. Pentru asta trebuie să jucăm însă perfect și s-avem altă mentalitate. Să ne inspirăm din repriza a doua făcută la Paris. În tur ne-au dominat tactic și nu am reușit să facem presing și să recuperăm baloane", admite apărătorul brazilian în interviul din Gazzetta dello Sport.
"Au experiență și sunt bine organizați"

Fostul stoper al giallorossilor, care a ratat cele două ciocniri cu Napoli, din cauza unei accidentări și a unei suspendări, nu se arată surprins de replica italienilor: "Eram cu toții conștienți de calitatea și forța lor, joacă de mult timp împreună, se cunosc perfect. În plus e experiența lui Ancelotti, care o cunoaște foarte bine pe PSG. Și, ca orice formație din Serie A, este bine organizată, joacă simplu, în mod ofensiv. Mi-ar fi plăcut să lucrez cu Ancelotti, însă Tuchel este un antrenor care sintetizează caracteristicile necesare pentru PSG"

31.300.000 €a costat-o pe PSG transferul lui Marquinhos de la Roma, unde a jucat doar un sezon 2012-2013

"Tuchel are personalitate, idei clare și le transmite grupului. E pozitiv și emană bucurie, încredere, știe să fie apropiat jucătorilor, dar și să ne tragă de urechi când greșim dacă e nevoie"Marquinhos, fundaș PSG

"E dificil, dar nu imposibil, să învingi pe San Paolo. Lui Napoli îi place să lupte și va fi un meci intens. Dacă vom fi uniți în teren, ne vom atinge obiectivul și vom dovedi adevăratul nostru nivel" Edinson Cavani. atacant PSG

  • Napoli - PSG este marți, de la ora 22:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și LookTV.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează