INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BARCELONA - BAYER LEVERKUSEN, AZI, 21:45, ÎN DIRECT PE TVR1 ŞI LIVETEXT

Nemţii fac glume pe seama incidentului cu tricoul lui Messi! "Îl sun de acum pentru el" :D

Stefan Kiessling a glumit pe seama incidentului din partida tur (foto: Reuters)
Stefan Kiessling a glumit pe seama incidentului din partida tur (foto: Reuters)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 martie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 07 martie 2012 14:56

Atacantul formaţiei Bayer Leverkusen, Stefan Kiessling, a declarat, în glumă, că-l va suna pe Lionel Messi, înainte de meciul cu FC Barcelona, de astăzi, pentru ca argentinianul să-i ofere un tricou drept cadou, informează AFP.

"Cred că-l voi suna pe Messi înainte de meci ca să-mi facă un tricou cadou", a declarat Kiessling, în conferinţa de presă de dinainte de meci.

La pauzameciului tur, fundaşul stânga ceh al echipei germane, Michal Kadlec, a făcut schimb de tricouri cu argentinian, însă colegul său din apărare Manuel Friedrich i l-a cerut, provocând o dispută între cei doi în vestiar. Pentru că nu a ieşit învingător, Kadlec a obţinut un al doilea tricou de la Messi la finalul meciului. În cele din urmă, Bayer Leverkusen a scos tricoul la licitaţie, obţinând 11.000 de euro.

Sursa: Mediafax

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează