INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA - LODOGOREŢ, MARŢI, 21:45 ÎN DIRECT PE DOLCE, DIGI, TVR ŞI LIVE TEXT PE GSP.RO

Nemţii vin la Bucureşti! » Steliştii vor fi arbitraţi de un central de la Campionatul Mondial

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 august 2014 00:00 / Actualizat duminica, 17 august 2014 20:56

Partida de marţi seară de pe Arena Naţională va fi un duel extrem de greu pentru jucătorii lui Costel Gâlcă. Meciul din play-off-ul Ligii Campionilor dintre Steaua şi Ludogoreţ, transmis în direct de DolceSport, Digi şi TVR 1 de la ora 21:45, dar şi live TEXT pe GSP.RO va fi condus de o brigadă experimentată din Germania.

UEFA a anunţat astăzi că meciul de la Bucureşti de marţi seară va fi arbitrată de unul dintre cei mai buni cavaleri ai fluierului, neamţul Felix Brych, participant la Campionatul Mondial din Brazilia din vara acestui an. În vîrstă de 39 de ani, Brych a arbitat trei partide la turneul final din Brazilia: Uruguay - Costa Rica, Belgia - Rusia.

Mai mult, arbitrul german a condus de la centru finala Europa League, care a avut loc pe14 mai, la Torino, între FC Sevilla şi Benfica Lisabona.

Acesta va fi ajutat la cele două linii de către Mark Borsch şi Markus Hacker, în timp ce arbitri adiţionali au fost desemnaţi Marco Fritz şi Bastian Dankert. Delegatul UEFA este slovacul Dusan Tittel, în timp ce arbitrii vor fi supervizaţi de către spaniolul Manuel Lopez Fernandez.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
oresund
oresund  •  18 August 2014, 00:48

Foarte bine, arbitrii buni în play-off la fel ca în sezonul trecut.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  17 August 2014, 18:30
Postat de maximinus_trax pe 17 August 2014, 14:25

Cum?!?! Nu arbitreaza Bricheta ca sa aiba si mioarele o sansa la un egal? Nu vad bine mioarele deloc cu un neamt la centru. Se stie ca nemtilor nu le plac suporterii romani, mai ales ai FC ValizaEpoBlatista. Prietenii stiu de ce.

..)) s-a retras, lucreaza din umbra..)

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  17 August 2014, 18:29

pfff.. cica: nemtii vin la bucuresti. domle, de multe ori am impresia ca scriitorii gazdelor au creierii pilaf... chiar e atat de greu sa scrii simplu : partida tur dintre bla bla si bla bla bla va fi arbitrata de o brigada din germania, avandu-l la centru pe... bla bla bla bla ?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează