INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BENFICA - DORTMUND, AZI, 21:45, DOLCE 2, GSP.RO

Nervi la Dortmund » Antrenorul Borussiei se ia de șefi: ”Aveți așteptări prea mari!”

Lui Thomas Tuchel nu-i va fi prelungit contractul scadent în 2018 - susține tabloidul Bild // Foto: Gulliver/GettyImages
Lui Thomas Tuchel nu-i va fi prelungit contractul scadent în 2018 - susține tabloidul Bild // Foto: Gulliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 14 februarie 2017 00:00

Thomas Tuchel, antrenorul Borussiei, îi acuză pe șefii clubului că pun presiune pe jucători: ”Au așteptări prea mari”.

Învinsă de ultima clasată în Bundesliga, Darmstadt (1-2), și prinsă într-un conflict intern ce a luat proporții de la o zi la alta. Așa se prezintă Borussia Dortmund, astăzi, la prima manșă a duelului cu Benfica din "optimi".

Antrenorul Thomas Tuchel a pus duminică gaz pe foc: "Trebuie să regândim obiectivele sezonului. Noi nu suntem doar aceia care le-au bătut pe Bayern și RB Leipzig. Tot noi am pierdut apoi la Darmstadt".

El vrea ca șefii clubului să accepte cele două fețe ale echipei în acest sezon și faptul că "așteptările lor sunt prea mari".

Problema? Managerul Michael Zorc nici nu vrea să audă: "La Darmstadt au fost momente în care  jucătorii noștri păreau că fac jogging. Iar asta denotă lipsă de caracter, de angajament. Nici măcar nu contează cine a fost pe teren!".

21de goluri a marcat Dortmund în faza grupelor. Cea mai prolifică echipă

Playtech: Ce a putut spune Ilie Năstase despre Simona Halep după ce a scăzut în topul WTA: ”Nu este ...


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează