INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA

Nikolici este liniştit înainte de "dubla" cu Vardar: "Aşteptăm doar un răspuns pozitiv din partea UEFA"

Articol de GSP - Publicat luni, 24 iunie 2013 00:00 / Actualizat luni, 24 iunie 2013 15:07

Înainte de meciurile cu Vardar Skopje,  Stefan Nikolici se gîndeşte doar la verdictul UEFA care ar putea veni chiar astăzi şi mai puţin la adversara din Macedonia.

Atacantul muntenegrean este mulţumit că Steaua nu va înfrunta pe FK Sutjeska din ţara sa natală şi acordă o atenţie scăzută adversarului din turul al doilea preliminar al Ligii Campionilor: "Am evitat Sutjeska. Acum aşteptăm doar un răspuns pozitiv din partea UEFA şi să continuăm în Champions League", a scris Nikolici pe o reţea de socializare.

Steaua ar putea fi exclusă din acest sezon al competiţiilor europene, o decizie ar putea să se dea chiar astăzi. Vezi aici mai multe detalii.

Partidele din turul al doilea se vor disputa pe 16-17 iulie şi pe 23-24 iulie. Steaua va juca primul meci pe teren propriu.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
cimpanzeul_visiniu
cimpanzeul_visiniu  •  24 Iunie 2013, 19:56

Probabil că în muntenegreană DA se spune NU...

redarrow
redarrow  •  24 Iunie 2013, 17:46

toti cei 300 de fani dinamovisti sunt la rugaciune. steaua eliminata si vaslui in faliment... dinamo are sansa se se faca de ras iar in europa

doru5
doru5  •  24 Iunie 2013, 15:57

Bineinteles ca Nikolici e inistit. Pentru el ar fi grav doar daca s-ar inchide cluburile de noapte sau daca s-ar tripla accizele la spirtoase!!!!!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează