INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CLUB BRUGGE - PSG 1-1

Cu Messi, Neymar și Mbappe pe teren, el a fost omul meciului » Prestație electrizantă: „Joacă precum Neymar în cea mai bună perioadă”

Noa Lang, în duel cu Lionel Messi // foto: Guliver/gettyimages
Noa Lang, în duel cu Lionel Messi // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat joi, 16 septembrie 2021 16:58 / Actualizat joi, 16 septembrie 2021 17:22

Noa Lang (22 de ani) a fost ales Omul Meciului Club Brugge - PSG, scor final 1-1, în care au mai jucat vedete precum Lionel Messi, Kylian Mbappe și Neymar.

După o campanie stelară de transferuri, PSG și-a început sezonul european cu un rezultat sub așteptări. Vicecampioana Franței nu a reușit să o învingă pe Club Brugge în Belgia, rezultatul final fiind 1-1.

Noa Lang, omul meciului Club Brugge - PSG 1-1 

Unul dintre jucătorii care au atras privirile a fost Noa Lang, mijlocaș de bandă al campioanei Belgiei. În vârstă de 22 de ani, fotbalistul cu dublă cetățenie, olandeză și surinameză, a fost electric.

Cu 5 driblinguri reușite, două șuturi pe poartă și 60 de atingeri ale balonului, Lang a fost printre cel mai bine notați jucători ai meciului pe Sofascore. Cu un rating de 7,4, Lang a fost peste Lionel Messi (7,3), Neymar (6,9) și Kylian Mbappe (6,6).

Prestația sa a fost încununată la final cu premiul de „Omul Meciului”. Într-un meci în care pe teren s-au aflat jucători precum Messi, Mbappe, Neymar, Wijnaldum și Hakimi, cel mai bun a fost Lang, jucător pe care Club Brugge a plătit 6 milioane de euro vara trecută.

„Noa Lang joacă precum Neymar în cea mai bună perioadă a carierei sale, iar neymar joacă precum un băiat vândut de Ajax după ce abia a primit oportunități”, a opinat pe Twitter jurnalistul sportiv Zach Lowy.

Crescut de Academia lui Feyenoord și apoi de cea a lui Ajax, Noa Lang a fost legitimat de către „lăncieri” până în această vară, când Club Brugge l-a cumpărat pentru 6 milioane de euro.

La prima echipă a lui Ajax, Lang a adunat 14 meciuri și 4 goluri. La Club Brugge, pentru care a mai jucat sub formă de împrumut între octombrie 2020 și iulie 2021, are 46 de meciuri, 21 de goluri și 15 pase decisive.

Noa Lang are meciuri în toate reprezentativele de juniori ale Țărilor de Jos, dar nu a debutat încă la prima echipă.

Mai multe știri din Liga Campionilor: 

Ce a sesizat Ilie Dumitrescu, aseară, în jocul lui Messi + nota primită în L'Equipe după debutul pentru PSG în Ligă

Recordul lui Van Basten, egalat! A înscris de 4 ori la debutul în Champions League

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează