INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIGA CAMPIONILOR

Noua echipă a lui Cadu, AEL Limassol, a produs una dintre surprizele Ligii Campionilor: "Am reuşit un rezultat istoric!"

Articol de , - Publicat vineri, 01 august 2014 00:00 / Actualizat joi, 31 iulie 2014 22:07

Fostul căpitan al CFR-ului, 32 de ani, a jucat 90 de minute în prima manşă a turului 3 preliminar al Ligii şi a fost deasupra unor fotbalişti prezenţi la Mondial: Garay, Hulk, Witsel sau Kerjakov


După opt ani petrecuţi în Gruia, portughezul Cadu, 32 de ani, s-a înţeles cu oficialii CFR-ului şi i-au dat drumul gratis pentru a semna cu AEL Limassol pe un sezon. Fostul căpitan al clujenilor nu a trebuit să aştepte mult ca să impresioneze în tricoul ciprioţilor: în primul meci din turul 3 preliminar al Champions League, echipa sa a cîştigat cu 1-0 acasăîn faţa lui Zenit St. Petersburg, vicecampioana Rusiei

- Ricardo, felicitări pentru victoria cu Zenit!
- Mulţumesc. Într-adevăr, a fost un succes mare, istoric în Cipru! Mă simt foarte bine după o asemenea victorie. A fost foarte dificil, Zenit are fotbalişti senzaţionali, argentinianul Garay a jucat finala Cupei Mondiale acum mai puţin de o lună.

- Cine te-a impresionat?
- Cu siguranţă Hulk! N-a fost el prea inspirat la Mondial, dar este superjucător. E extrem de greu de marcat. Are forţă, şut, dribling, tot. Şi, la Zenit, are şi o echipă foarte bună în spate

- Cum aţi sărbătorit?
- (Rîde) Nu am sărbătorit. Încă nu am cîştigat nimic, nu ne-am calificat, mai avem şi partida retur. În Rusia va fi teribil, dar trebuie să avem încredere că putem repeta jocul bun şi la ei.

"Succesul cu CFR de la Manchester va rămîne în istorie"
- Se compară victoria cu Zenit cu cea de pe Old Trafford, cînd evoluai la CFR?
- Victoria contra lui Manchester United nu se compară cu nimic! A fost un meci care va rămîne în istoria fotbalului românesc.

- Cum crezi că se vor descurca foştii colegi de la CFR în acest sezon?
- Cred că vor juca bine, atît în Europa, cît şi în campionat. Au o echipă tare, un antrenor bun şi îmi doresc din tot sufletul să reuşească. CFR va fi toată viaţa în inima mea, la Cluj am trăit momente pe care nu le voi uita niciodată.

- Cum e la Limassol?
- E foarte frumos! Este un oraş superb, m-am acomodat rapid pentru că am găsit un grup foarte unit aici.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
silvercloud
silvercloud  •  01 August 2014, 16:10

Ricardo Cadu, ai ramas si tu in sufletele suporterilor CFR-ului !! Felicitari , succes pe mai departe ... si nu uita de Cluj !!

qwerty007
qwerty007  •  01 August 2014, 14:16

Bravo Cadu,succes la noua echipa !

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  01 August 2014, 11:28

e un succes frumos, dar nu cred ca va fi suficient pentru calificare in play off.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează