INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LEGIA VARŞOVIA

Nu acceptă decizia UEFA » Legia Varşovia a trimis o scrisoare deschisă celor de la Celtic: ”Vrem rejucarea!”

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 august 2014 00:00 / Actualizat duminica, 10 august 2014 19:01

Legia Varşovia le-a trimis o scrisoare deschisă celor de la Celtic prin care solicită rejucarea partidei retur din preliminariile Ligii Campionilor, cîştigată de scoţieni la "masa verde".
Polonezii s-au impus în ambele meciuri, 4-1 şi 2-0, dar au folosit în manşa secundă un jucător suspendat, astfel că UEFA le-a acordat victoria celor de la Celtic, care s-a calificat în play-off graţie golului marcat în deplasare.

Legia nu acceptă însă decizia UEFA şi le-a trimis o scrisoare rivalilor. "Vrem să ne întîlnim în Varşovia sau în Glasgow şi să rezolvăm problema într-un mod onorabil. Celtic a scris una dintre cele mai frumoase pagini ale fotbalului, în 1967, cînd a învins-o pe Inter în finala CCE. Imaginaţi-vă acum că Jock Stein şi Billy McNeill ar fi fost privaţi de acel triumf din cauza unei foi completate greşit", scriu polonezii.

Celtic nu a răspuns încă la cererea Legiei, însă există şanse infime ca scoţienii să accepte o rejucare.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (37)
hmmmm
hmmmm  •  11 August 2014, 13:26
Postat de plischi pe 11 August 2014, 07:34

daca regulamentul de fotbal stabilea pierderea "la masa verde" nu cu 3-0 ci cu 5-2, legia se califica "datorita golurilor inscrise la masa verde"?! absurdistan este definitia fotbalului in ziua de azi.

In afara absurditatii modului de a pune problema, in retur au fost problemele, la scorul de 4-1, si in tur a fost "doar" 2-0, la masa verde putea sa fie si 100-97 ca tot acolo se ajungea... Dar e vorba de un principiu, este vorba de descalificare din cauza unei greseli de organizare, asa incat raman acasa oricum. Si problema nu e la Celtic ci la UEFA, care nu va accepta vreodata ce vor cei de la Legia pe buna dreptate. Nu poti sa faci ce vrei (pe teren sau in tribuna) si pe urma sa spui ca nu e drept, trebuie respectate niste reguli ca de asta e sport!

rzvx
rzvx  •  11 August 2014, 11:05
Postat de zecs93 pe 11 August 2014, 00:12

Pai de ce sa accepte, ca doar nu or fi prosti sa nu primeasca 3-0 la masa verde, nu cred eu ca pe teren Celtic le da 3 boabe lui legia ca sa se califice, deci, la anu dragi polonezi !!!

Pai vezi ca sa jucat si a batut Legia cu 2-0 la Glasgow

the_champions
the_champions  •  11 August 2014, 08:48
Postat de plischi pe 11 August 2014, 07:34

daca regulamentul de fotbal stabilea pierderea "la masa verde" nu cu 3-0 ci cu 5-2, legia se califica "datorita golurilor inscrise la masa verde"?! absurdistan este definitia fotbalului in ziua de azi.

Batranetea are o scuza, auzi la el, 5-2 la masa verde ! :)))))

Vezi toate comentariile (37)
Comentează